Főoldal / Tematikák / Smink / Turn Up Beauty- Változtass az életeden!

Turn Up Beauty- Változtass az életeden!

Júliusban meghirdetett nyereményjátékunkban Turn Up Beauty nyereményjátékot hirdettünk, aminek feltétele volt, hogy frappáns hozzászólásban győzzön meg minket, miért szeretne átváltozni. Játékunk nyertese Drávucz Anita lett, akinek munka és a család mellett kevés ideje marad saját magára. A Turn Up Beauty nap augusztusban zajlott le Bódogh Gabriella és csapatával a Hajasbaba Szalonban, ahol ez a nap csakis róla szólt. Nézzünk a kulisszák mögé!

változtass

A Turn Up program első állomásaként Vincze Anikó kozmetikus kielemezte Anita arcbőrének típusát és egészségi állapotát, mert ennek ismeretében lehetett csak egyénileg megszabni a kezelés menetét és a megfelelő hatóanyagokat kiválasztani.

A megbeszéltek után Anikó Expressz Simító arckezelést választott, mert úgy vélte, hogy egy rövid, időtakarékos megoldás elegendő a sminkre kész hidratált bőr érdekében. A kezelés részeként először arctejjel letisztította a bőrt, majd tonizálás után következett az ultrahangos bőrradírozás, aztán a gépi hatóanyag bevitel, hogy segítségével a bőr mélyebb rétegeibe is jussanak értékes hatóanyagok, ahol látványos és tartós hatást fejthetnek ki.  Pakolás következett és felvitte a befejező krémet is. Kezelés közben otthoni ápolásra vonatkozó tanácsokkal is ellátta nyertesünket.

A kezelés eredménye egy látványos és ragyogó arcfelület, mely jobban kiemelte a sminket is.

változtass

A kozmetikai kezelés után Hajni mesterfodrászunk vette pártfogásába Anitát, ezt követően pedig megkezdődött arckarakterének, hajtípusának és a hozzá illő hajformának a meghatározása, majd megegyeztek, hogy mennyi vágás lenne javasolt a kiválasztott frizurához.

Fodrászunk alapos hajmosás és frizuravágás közben tanácsokkal látta el Anitát, hogy a megfelelő hajápolási szerekkel otthon is megőrizhesse hajának természetes szépségét. A vágás és szárítás után hajsütővassal laza loknikat varázsolt a hajába, hogy még élettel telibb legyen Anita hajkoronája.

Fodrászat után következett a sminkelés, melyet a professzionális NOTE márka termékeivel készítettem el. Izgatottan vártam, hogy használjam a termékeket, mert jókat hallottam róla, viszont szeretem saját magam is megtapasztalni a dolgokat.

Anita arcát a kozmetikai kezelés után elegendő volt egy nedves kendővel áttörölni, majd a folyékony korrektort (NOTE BB szemkorrektor 02) háromszög alakban vittem fel, azért hogy elfedjem a szem alatti bőrhibákat és sokkal frissebbnek látszódjon a tekintete. A korrektor eldolgozása után kiválasztottam az alapozók közül a bőrszínéhez megfelelő árnyalatot, amit két féle alapozóból (NOTE mattifying extreme wear pumpás alapozó 35ml 02, NOTE mattifying extreme wear pumpás alapozó 35ml 04) kevertem ki, majd alapozó ecsettel a homlokától bentről kifele haladó mozdulatokkal egységesen dolgoztam el, egészen a nyak vonaláig.

változtass

Következő lépésként púderrel (NOTE terracotta púder 01) fixáltam és kissé mattítottam az alapozást, utána az arc két oldalára pirosítót vittem fel, hogy frissebbé tegye a bőrét és visszaadja arcának üdeségét.  A pirosítást követően kiválasztottuk a szemhéjszíneket (NOTE szemhéjpúder paletta 104), melyből egy világosbarna szín került a szem belső 2/3 részére és sötétbarnát a külső 1/3 részére. Azért, hogy ne legyen a szemhéj sötét, felvittem előtte egy semleges krémszínt, ami halványította a színintenzitást, ezután ecsettel színnel kiegészítettem és formáztam a szemöldököt is. Anita szemeinek kiemelésére a színek összedolgozása után fekete szemceruzával (NOTE smokey szemceruza fekete 01) tusvonalat húztam a szemhéjon és alul a vízvonalba, utána pedig kifésültem a műszempillákat.  A folyamat utolsó része az ajkak kiemelése volt, ehhez szájkontúr ceruzával (NOTE ultra rich color szájkontúr ceruza 02) határozott, de apró mozdulatokkal az ajkak szélén haladva körberajzoltam. A ceruzával kicsit satíroztam az ajkakat és óvatosan ecsettel felvittem a rúzst (NOTE ultra rich color ajakrúzs 08).  A smink tartósabbá tételéhez pedig sminkfixálóval fújtam le Anita arcát, így órák múltán is tartós maradt, nem mosódott el.

A sminkelést követően átsétáltunk a stúdióba, ahol egyeztettünk melyik ruhákban, milyen kiegészítőkkel fogom fotózni. Ritka mikor valaki egy fotózáson egyből önmagát tudja adni, viszont Anita amint a kamerák elé állt egyből pózolni kezdett. A fotózás olyan jó hangulatban telt, hogy sokszor a könnyeim kezdtek hullani… a nevetéstől.

A következő sorok pedig Anita élménybeszámolóját tartalmazzák.

“Szuper kis nap volt. Álmomban se gondoltam volna, hogy egyszer részem lesz ilyen kényeztetésben. Ez a nap valóban csak rólam szólt, újra pár órára gondtalan, vidám, kiegyensúlyozott NŐNEK érezhettem magam. Fantasztikus emberekkel ismerkedhettem meg! Szuper kis stáb fogadott, rengeteg hasznos szépségpraktikát, és lelki frissítést kaptam, a végeredmény pedig azt hiszem magáért beszél. 😉 Nagyon-nagyon köszönöm a lehetőséget!

Imádlak Beauty.hu!”

Néhány pillanatkép a fotózásról:

Ha Te is szeretnél hasonló profi képeket magadról, keresd bátran a Fotó Veled Facebook oldalon Bódogh Gabriellát.

 

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!