Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Új évszak, új kezdet

Új évszak, új kezdet

r már javában tombol március, a legtöbben még nem hiszik el, hogy máris elkezdőtt a tavasz. Az az időszak a megújulásról szól, azaz mi is tehetünk azért, hogy adott legyen a hangulat.

 

Viszlát, szőr!

Fogadni mernénk, hogy most heves tiltakozásba kezdve mondogatod magadban, hogy te bizony télen sem hanyagoltad el a szőrtelenítést, de hidd el, láttunk már egysmást, tisztában vagyunk vele, hogy a hosszú nadrágos-beöltözős öltözetek mellett nem mindig van kedve az embernek ilyesmivel foglalkozni. Nos, szerencsére lassan előkerülnek a szekrényből a rövidebb szoknyák és társaik, azaz érdemes újra előkapni a borotvákat, szőrtelenítő krémeket és epilátorokat, hogy tökéletesíthesd az összhatást.

 

Sziasztok, színek!

Bár alapvetően nem létezik olyan szabály, amely szerint a téli időszakban csak a sötét, borongós színek jelenthetik a sminkek alapját, a legtöbben valamiért mégis hajlamosak arra, hogy ilyenkor lemondjanak a színek vibrálásáról. A tavaszi napsütés azonban meghozza a hangulatot, úgyhogy élénk színeket elő, jöhetnek a tarka rúzsok és látványos szemhéjpúderek, no, és persze a csupaszín körömlakkok.

 

Hello, Nap!

Bár messze még a kánikula, a napsütés már adott, úgyhogy érdemes elkezdeni tudatosítani magunkban a napvédelmet is. Ha érzékenyebb a bőr, akár a reggeli rutin részét is képezheti a(z alapozó alá kerülő) fényvédő krém használata, de ha a 2in1 megoldások híve vagy, akkor választhatsz kapásból olyan terméket is, amely tökéletesen fedő hatása mellett a bőrödet is védi a káros sugaraktól.

Kommentek

Szólj hozzá te is!