Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Válj profivá!

Válj profivá!

Vannak dolgok, amelyeket jobb szakértőkre bízni – ez tény. Néha azonban előfordul, hogy egyszerűen nincs lehetőséged elmenni a kedvenc fodrászodhoz, kozmetikusodhoz vagy sminkesedhez. 2020-ban már ez sem akadály!

 

Van, ami persze pótolhatatlan – mondjuk, az utánozhatatlan pletykaparti hajfestés közben – , de szerencsére azért a megfelelő eszközökkel sok minden kivitelezhető a saját fürdőszobádban is. Rendeld meg a szükséges dolgokat, majd nyisd meg a saját házi szépségszalonodat – bátran és könnyedén!

 

Arcápolás

Tudtad például, hogy létezik olyan otthon is használható arcápoló készülék, amely ombinálja az aknét megsemmisítő kékfény terápiát a hatékony arcápolással? Vagy hogy egy jó mikrodermabráziós arckezelő finoman eltávolítja az elhalt bőrsejteket? A mi kedvencünk az otthon is használható korrekciós ránctalanító lézer, melynek segitségével megszabadulhatsz a szem alatti táskáktól duzzanatoktól, szarkalábaktól, öregedési és napfoltoktól. Csoda.

Tria Beauty 3379A Akne kezelő rendszer

99 990 Ft

69 990 Ft

Tovább

Philips VisaCare Prestige SC6250/01 mikrodermabráziós arckezelő készülék

89 199 Ft

Tovább

Tria Beauty 3510A Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer

134 990 Ft

Tovább

Szőrtelenítés

Sokaknak még a gondolattól is feláll a nem létező szőr a hátukon, hogy egyedül essenek neki a gyantázásnak, viszont karantén-élet ide vagy oda, a szőrnek akkor is mennie kell. A jó hír, hogy a rendeltetésszerű használat érdekében történő kis felkészüléssel a szőrtelenítő készülékek otthon is biztonságosan használhatók. Nagyobb lélegzetvételű projekt, de home office közben is simán beiktatható.

Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék Fuschia 3215B

159 990 Ft

114 000 Ft

Tovább

Philips Lumea Advanced SC1994/00 IPL szőrtelenítő készülék

95 990 Ft

Tovább

SmothSkin MUSE korlátlan villantásszámú, érzékeny bőr funkciós IPL szőrtelenítő készülék

189 990 Ft

118 900 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!