Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Válj profivá!

Válj profivá!

Vannak dolgok, amelyeket jobb szakértőkre bízni – ez tény. Néha azonban előfordul, hogy egyszerűen nincs lehetőséged elmenni a kedvenc fodrászodhoz, kozmetikusodhoz vagy sminkesedhez. 2020-ban már ez sem akadály!

 

Van, ami persze pótolhatatlan – mondjuk, az utánozhatatlan pletykaparti hajfestés közben – , de szerencsére azért a megfelelő eszközökkel sok minden kivitelezhető a saját fürdőszobádban is. Rendeld meg a szükséges dolgokat, majd nyisd meg a saját házi szépségszalonodat – bátran és könnyedén!

 

Arcápolás

Tudtad például, hogy létezik olyan otthon is használható arcápoló készülék, amely ombinálja az aknét megsemmisítő kékfény terápiát a hatékony arcápolással? Vagy hogy egy jó mikrodermabráziós arckezelő finoman eltávolítja az elhalt bőrsejteket? A mi kedvencünk az otthon is használható korrekciós ránctalanító lézer, melynek segitségével megszabadulhatsz a szem alatti táskáktól duzzanatoktól, szarkalábaktól, öregedési és napfoltoktól. Csoda.

Szőrtelenítés

Sokaknak még a gondolattól is feláll a nem létező szőr a hátukon, hogy egyedül essenek neki a gyantázásnak, viszont karantén-élet ide vagy oda, a szőrnek akkor is mennie kell. A jó hír, hogy a rendeltetésszerű használat érdekében történő kis felkészüléssel a szőrtelenítő készülékek otthon is biztonságosan használhatók. Nagyobb lélegzetvételű projekt, de home office közben is simán beiktatható.

Kommentek

Szólj hozzá te is!