Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Változz élvezetesen

Változz élvezetesen

Amikor alakformálásáról esik szó, mindenki egyből az edzőtermekben való izzadásról és az önsanyargató fogyókúrákra gondol. Tévesen! Több olyan igazi spaba illő megoldás is létezik, amelyek közben észrevétlenül változik a tested. Olyanok, amelyekre lehet, hogy nem is gondolnál.

Szaunázz!

Nincs is jobb az odakint tomboló mínuszok közepette, mint beülni egy kellemes hőmérsékletű szaunába. Most lehet, hogy heves tiltakozásba kezdve megállapítod magadban, hogy te bizony nem bírod a szaunát (túl meleg, túl unalmas, stb.), viszont ha ránk hallgatsz, adsz egy esélyt egy igazi szaunaprogramnak. Nem mindegy ugyanis, hogy csak úgy számolod a perceket a homokórát nézve, hogy mikor lesz már vége vagy miközben a meleg megteszi jótékony alakformáló hatását, egy komplett performansz részese lehetsz egy igazi szaunamester által.

Masszírozz!

Ha már a menő wellness programoknál járunk, biztosak vagyunk abban, hogy egy kellemes masszázs ellen sem lesz kifogásod. Oké, tény, hogy az alakformáló verziók nem feltétlenül ugyanannyira pihentetőek, mint más társaik, de azért mégis jobb, mint a konditeremben lépcsőzni, nem? A jó hír, hogy mindehhez még csak el sem kell hagynod a lakást, hiszen ha beszerzel egy masszírozó készüléket, otthon is bármikor bevetheted ezt a trükköt. A kötőszövetek hatékony cellulitkezelése mellett azért persze a jóleső és ellazító vibrációs masszírozás vagy spotolás utáni izomlazítás és regenerálás is megoldható!

Kommentek

Szólj hozzá te is!