Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Változz élvezetesen

Változz élvezetesen

Amikor alakformálásáról esik szó, mindenki egyből az edzőtermekben való izzadásról és az önsanyargató fogyókúrákra gondol. Tévesen! Több olyan igazi spaba illő megoldás is létezik, amelyek közben észrevétlenül változik a tested. Olyanok, amelyekre lehet, hogy nem is gondolnál.

Szaunázz!

Nincs is jobb az odakint tomboló mínuszok közepette, mint beülni egy kellemes hőmérsékletű szaunába. Most lehet, hogy heves tiltakozásba kezdve megállapítod magadban, hogy te bizony nem bírod a szaunát (túl meleg, túl unalmas, stb.), viszont ha ránk hallgatsz, adsz egy esélyt egy igazi szaunaprogramnak. Nem mindegy ugyanis, hogy csak úgy számolod a perceket a homokórát nézve, hogy mikor lesz már vége vagy miközben a meleg megteszi jótékony alakformáló hatását, egy komplett performansz részese lehetsz egy igazi szaunamester által.

Adamo Szauna krém 50 ml

690 Ft

Tovább

Aromax Jéglevél szaunaolaj 20 ml

1 690 Ft

1 490 Ft

Tovább

Aromax Szaunaolaj Friss Hajnal 20 ml

1 690 Ft

1 490 Ft

Tovább

Masszírozz!

Ha már a menő wellness programoknál járunk, biztosak vagyunk abban, hogy egy kellemes masszázs ellen sem lesz kifogásod. Oké, tény, hogy az alakformáló verziók nem feltétlenül ugyanannyira pihentetőek, mint más társaik, de azért mégis jobb, mint a konditeremben lépcsőzni, nem? A jó hír, hogy mindehhez még csak el sem kell hagynod a lakást, hiszen ha beszerzel egy masszírozó készüléket, otthon is bármikor bevetheted ezt a trükköt. A kötőszövetek hatékony cellulitkezelése mellett azért persze a jóleső és ellazító vibrációs masszírozás vagy spotolás utáni izomlazítás és regenerálás is megoldható!

Beurer MG 21 vibrációs masszírozó készülék 2 fokozattal

7 390 Ft

6 700 Ft

Tovább

Beurer MG 510 To Go Ütögető masszírozó készülék 22,5W

33 490 Ft

Tovább

Beurer CM 50 cellulitmasszírozó - narancsbőr ellen

12 590 Ft

11 190 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!