Főoldal / Tematikák / Hajápolás / Party haj öt perc alatt

Party haj öt perc alatt

Színésznők, és modellek képeit nézegetve gyakran kijelentjük, hogy könnyű szépnek lenni, ha egy egész hadsereg segít benne. Most gyors frizurák következnek a sztárok fodrászaitól.

Joggal irigykedhetünk a sztárokra, hiszen egész stáb segít nekik abban, hogy mindig szépek legyenek. A lágyan leomló „Jennifer Aniston-os” tincsek nekünk valahogy sosem sikerülnek, ő bezzeg olyan, mintha tündérek percenként simítgatnák tökéletesre egyszerű frizuráját. Ha nem is fejtjük meg ezt a rejtélyt, azért egy kis segítséget kapsz egyenesen a celebek stábjától: három, öt perc alatt elkészíthető frizurát mutatunk.

Kattints a képekre a nagyobb méretért!

Merész és látványos

Olyan egyszerű és sikkes” –mondja erről a hajról Kate Hudson egyik fodrásza, David Babaii, aki a színésznő szép, ugyanakkor kócos hajáért felelős. Tanácsa szerint nincs más dolgunk, mint a fejünk búbjára kötni egy lófarkat, és a hajunkat átbújtatni még egyszer a gumin alulról felfelé, hogy a hajvég a fejtető felé ágaskodjon, ne a tarkónk felé lógjon. De ahelyett, hogy az egész lófarkat áthúzzuk a hajgumin, hagyjuk lazán egy részét, olyan formán, mintha egy konty lenne. „Ezek után csak szét kell húzni a hajszálakat, melyek a fejünk tetején vannak, és lakkal kell rögzíteni.”

Angyali lazaság

Nagyon divatos a lazán befont haj, mely felemásan, az egyik oldalra van vezetve. Rachel McAdams stylist-ja, Thomas Dunkin elsősorban volumennövelő sampont, és spray-t ajánl, hogy kellő mennyiségű zilált hajból tudjuk elkészíteni a fonatot. A hajszárításhoz felejtsd el a fésűt, nem a jó kislányos külső a cél! „Fogd a tarkód egyik felére a hajadat és lazán kezd el fonni! Nem kell egészen fent kezdened, indulhatsz lejjebb is, ha csak pár fonatot szeretnél.” A másik oldal lazaságáról gondoskodik a jól ismert gravitáció, így hamarosan egy profin kivitelezett kócos frizurád lesz. Programtól függően tehetsz a fonat végére különböző stílusú hajgumikat, melyek még tökéletesebbé teszik az összhatást.

Díszesen decens

A hajkiegészítők jó dolgok, melyekkel könnyen fel tudunk dobni egy egyszerű frizurát is, mégsem használjuk ki elégé a lehetőségeket. Most íme, egy ötlet, melyet Eva Mendes haj stylist-ja, Steeve Daviault oszt meg velünk. „Tűzd fel a hajadat egy egyszerű kontyba, vagy csavard a hajadat a magasan tűzött lófarkad köré, és tűzd meg alul hullámcsattal, hogy ne látszódjon.” Elől, az arc két oldalán kiszedhetsz néhány tincset a természetes hatás kedvéért. Ezek után jön az utolsó, és legfontosabb mozzanat, válassz ki egy alkalomhoz illő fejdíszt, és óvatosan tűzd bele a konty tetejébe. Ha kisebb darabot választottál, akkor inkább oldalt helyezd el, hogy látszódjon is a hajadban.

Amire szükséged lesz:

Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!