Főoldal / Tematikák / Körömápolás / 2015 – Őszi körömlakktrendek

2015 – Őszi körömlakktrendek

Évek óta hódítanak a sötétebb árnyalatok és a csillogó, metál finishek a körmökön az őszi időszakban. Idén azonban a klasszikus színeket innovatív díszítési technikákkal is feldobhatjuk. Mai cikkünkben a 2015-ös szezon legjobbjait vesszük sorra!

A divatszínek

Mielőtt lakkozásba fognánk érdemes megnézni a Pantone hivatalos őszi trendszíneit: a szokásos khaki, bordó, mustársárga és rozsdabarna árnyalatok mellett idén a kék és a lila árnyalatai is megjelennek.

A díszítések

Továbbra  is hódítanak a geometrikus- és csipkeminták a körmökön, amiket akár a negative-space manikűrrel kombinálva is viselhetünk, azaz a körmök természetes színét egy részen szabadon hagyva. Akár saját kézzel is felfesthetjük a mintákat egy vékony ecset segítségével, de körömnyomdát is használhatunk hozzá. Aki pedig nem szeretne ezzel pepecselni, 1-1 alkalomra válasszon felragasztható körömmatricákat.

Extrém manikűrök

A kifutókon évről-évre megjelennek a feltűnő, extravagáns manikűrök, amiket csak a legbevállalósabbak próbálnak ki, de a hétköznapi manikűrökhöz is remek inspirációt jelentenek. A 2015 őszi/téli divathétről szemezgettünk:

És az elmaradhatatlan kedvenceink:

A képek forrása: Pinterest, Harper’s Bazaar.

Fruzsi

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!