Főoldal / Tematikák / Arcápolás / Jelentkezz te is a Beauty Akadémiára!

Jelentkezz te is a Beauty Akadémiára!

Elgondolkodtál azon, hogy szakmát váltanál, és a szépségipar felé vennéd az irányt? Eljátszottál a gondolattal, hogy szempillaépítéssel, sminkeléssel foglalkoznál vagy csak egyszerűen nyitott vagy az újdonságokra és érdekel a kozmetika világa? Akkor ez a cikk Neked szól!

Van egy különleges ajánlatunk számodra!

A Beauty.hu most képzőintézményednek az Alveola Beauty Akadémiát ajánlja! És fogadjunk, hogy feltetted magadban a kérdést, hogy miért…?

Most megadjuk neked a választ erre is:

  • Az iskola partnere a 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Alveola Kft., és annak kiváló oktatói gárdája, -akik a szakmájukban kiemelkedő múlttal rendelkező szakemberek- a garancia arra, hogy a Beauty Akadémián a legkiválóbb elméleti és gyakorlati oktatásban részesülhetsz.

És, hogy mit tanulhatsz az Alveola Beauty Akadémián?,- íme egy kis ízelítő OKJ képzéseikről:

OKJ Kozmetikus képzés

beauty_akademia

Kozmetikus képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A003

Válaszd életpályádnak a kozmetikus szakmát és légy részese a világszerte híres magyar szakemberek exkluzív közösségének. Szerezz sikerszakmát alig több mint egy év alatt, és kezdd karriered biztos alapokkal és versenyképes szaktudással. Jól felszerelt, gépesített tanműhelyek, rugalmas időbeosztás és a szakmájukban elismert tanárok a biztosíték arra, hogy neked csak a tanulásra kell majd koncentrálni.

Szeretnék jelentkezni!

OKJ Szépségtanácsadó képzés

beauty akadémia

Szépségtanácsadó képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A004

 Legyen hivatásod a most legkedveltebbnek számító Szépségtanácsadó szakma. Ha sminkesként vagy pillásként szeretnél a szakmában elhelyezkedni, akkor az Alveola Beauty Akadémián a helyed. Az Alveola, mint a professzionális kozmetikai piac egyik vezető cége a garancia arra, hogy a Beauty Akadémia a legbiztosabb tudást nyújtja számodra.

Szeretnék jelentkezni!

OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzés

beauty akadémia

Kézápoló és műkörömépítő képzés nyilvántartásbavételi száma:  E-001481/2016/A001

 A műkörömépítő szakma a legkedveltebb hivatások közé tartozik, hiszen minimális befektetéssel megszerezhető a szakmai képesítés. A Beauty Akadémián minden biztosított ahhoz, hogy magas színvonalú oktatásban részesülj. Az igényes tanulókörnyezet mellett, prémium minőségű alapanyagokkal, jól felszerelt, gépesített tanteremben, mester végzettségű oktatóktól sajátíthatod el a magabiztos tudást.

Szeretnék jelentkezni!

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!