Főoldal / Tematikák / Hajápolás / 5 frizuratrend 2015-re

5 frizuratrend 2015-re

Az év első hónapjai az újrakezdések és a változások időszaka. Ha már régóta halogatjuk külsőnk megreformálását, akkor itt a tökéletes alkalom. Elsőként a 2015-ös frizuratrendeket mutatjuk meg, következzen az öt leghangsúlyosabb irányzat egyenesen a hírességektől.

emma stone

1. Hullámos bubi
A bubi frizurák variálhatósága úgy látszik végtelen, már évek óta hősiesen kitart és képes minden szezonban a megújulásra. 2015-ben például a hullámos félhosszú frizura a divatos, Emma Stone és Siena Miller után szabadon.

sienna-miller

2. A 70-es évek visszatérnek
Nem csak a filmekben és a divatvilágban, hanem a szépségápolásban is visszatérnek a bohém 70-es évek. Jöhetnek a frufruk, a hippis hullámok! A jelszó a természetesség: a frufrut hagyjuk meg lazán, kicsit hosszabban, a hullámok pedig szintén keltsenek természetes hatást. Érdemes tanulmányozni Nicole Richie és Dakota Johnson frizuráját!

dakota-johnson

hajápolók

BAIN DE TERRE Sugar&Fig Cukros-fügés fejbőr masszírozó radírOrganique Naturals Sensitive hajkondicionáló pakolás vékony szálú hajraBAIN DE TERRE Iron It Out Alkoholmentes védő hajspraySimply Organic hajvégápoló kezelésJOICO K-PAK hajvég ragasztóJOICO K-PAK RevitaLuxeJOICO K-PAK színvédő terápiás olajAWAPUHI by Paul Mitchell intenzív hajápoló

3. Extra hosszú és réteges
Van valami szexi, nőies a hosszú hajban, ami miatt egyszerűen sosem megy ki a divatból, hiába próbálkoznak a rövid, fiús frizurák. Idén a nagyon hosszú haj a trendi, melyet lépcsőzetes vágással turbózhatunk fel. Nézzétek meg Sofia Vergara kivasalt, vagy Amal Clooney hullámosabb frizuráját!

sofia-vergara

amal-clooney

4. Hangsúlyos oldalfrufru
A hippis frufruk mellett 2015-ben hódítanak az oldal frufruk is. Vihetjük a fodrászhoz Taylor Swift oldalválasztékos frizurájáról készült képeket, a fiatal énekesnő tökéletesen megfogta a legújabb divathullámot.

taylor-swift

5. Extrém rövid fazonok
A tavalyi évben nem volt olyan hónap, hogy valamelyik sztár ne lepett volna meg bennünket rövid hajjal. A kezdeti bubi frizurákat azonban egyre extrémebb fazonok váltották fel. Az aszimmetrikus, felnyírt és befestett hajakat érdemes alaposan tanulmányozni, mielőtt leülnénk a fodrászszékbe. Példának itt van Scarlett Johansson és Kristen Stewart.

kristen-stewart

scarlett-johansson

Képek forrása: FGR

Kommentek

Szólj hozzá te is!