Főoldal / Tematikák / Smink / Kellékek a gyönyörű nude sminkhez

Kellékek a gyönyörű nude sminkhez

Csak a férfiak hiszik azt, hogy a natúr smink egyenlő azzal, hogy nem festjük ki magunkat. Mi nők azonban tisztában vagyunk vele, hogy a természetesnek ható megjelenés sokkal több erőfeszítést igényel, mint egy hétköznapi smink. Mutatjuk, hogy milyen „segédeszközökkel” könnyíthetjük meg a műveletet.

nude smink

A natúr smink egyenlő a ’most keltem ki az ágyból’ kócos frizurával, aminek az elérése szintén nem egy-két perc. Igazából az nehezíti meg a dolgunkat mindkét esetben, hogy a természetes hatásra kell törekednünk, mintha így teremtett volna bennünket a természet. A smink terén ez egyenlő a szép alapozással, mely nem elfedi, elrejti arcunkat. Érdemes camouflage termékeket választani, melyek alkalmazkodnak bőrünk tónusához; keressünk áttetsző fedést, természetes hatást biztosító alapozót és bőrkiegyenlítő púdert. Aki szép bőrrel van megáldva és nincs szüksége a komolyabb sminkre, annak a BB krémeket ajánljuk, melyek kiegyenlítik és táplálják az arcbőrt. Válogatásunkban a már említett szépségcikkek mellett olyan praktikus termékek is helyet kaptak, mint a sminkfixáló, vagy a mattító papír. Nézzetek körbe és próbáljátok is ki őket!

nude smink

Zuii Organic bio folyékony alapozóNYX BB Cream – NaturalMineralissima ásványi alapozók –Neutral LightArtdeco camouflage ceruzaNYX mattító papírZuii Organic Bio rúzs – NudeArtdeco szemhéjpúder – AD3004-551Artdeco Las Booster tömegnövelő szempillabázisArtdeco camouflage fixálópúder

lily-donaldson

lily-donaldson

beauty

Képek forrása: Harper’s Bazaar/FGR

Kommentek

Szólj hozzá te is!