Főoldal / Tematikák / Hajápolás / Rövid szőke haj – a sztárok választása

Rövid szőke haj – a sztárok választása

A Hollywood-i sztárok kiszőkültek! Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, egyre több híresség vágatja rövidebbre a haját. Galériánkban megnézhetitek, hogy kik döntöttek a változás mellett és hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy rövidebb frizurából.

Tény, hogy a szőkítés és a hajvágás is igen drasztikus döntés, mégis a most megújuló sztárok mindegyikének kifejezetten jól áll a változás. Anne Hathaway kiszőkülése kavarta a legnagyobb port, bár tény, hogy a színésznő azóta már visszafestette a haját sötétbarnára (gyönyörű hosszú hajától pedig egy filmszerep kedvéért vált meg). Mégis azt kell mondjuk, hogy ezzel garantáltan szerzett még néhány rajongót a rövid hajú szőkeségek táborába.

A fiatal amerikai színésznőknek azonban nem volt szükségük a biztatásra, hiszen többek között Leigh Lezark, Samaire Armstrong, Julianne Hough és Chelsea Kane is levágatta hosszú tincseit.

A szőke haj ápolása

Ha kiszőkítettük a hajunkat, sokkal jobban oda kell figyelnünk a mindennapos hajápolásra. Használjunk kifejezetten festett, netán szőke hajra kifejlesztett termékeket, melyekkel a frizuránk árnyalatát és állagát egyszerre óvjuk. Festetés előtt gondoljunk arra, hogy az erős nyári napfény, esetleg a sós víz könnyedén kiszívhatja a hajszínünket, így gondoskodjunk az UV- és a színvédelemről is!

JOICO – Color Endure Duo Pack  Paul Mitchell Color Care Hamvasító sampon  Bain de terre Jazmine Moisturizing Sampon  TIGI Catwalk – YH Elevating Sampon  JOICO – Color Endure Hamvasító sampon  TIGI Bed Head – Colour Combat Dumb Blonde Sampon

 
Paul Mitchell Color Care Regeneráló hajápoló  TIGI Bed Head – Colour Combat Dumb Blonde Leave In Kondicionáló  JOICO – K-Pak Színvédő terápiás olaj

Paul Mitchell Napozás Utáni Hajregeneráló Hidratáló Sampon   Paul Mitchell Fényvédő Kondicionáló Spray Napozáshoz  TIGI S-Factor – Diamond Dreams Sampon

Mit kezdjünk a rövid hajjal?

Ne gondoljuk azt, hogy a rövid hajból semmit nem lehet kihozni! A sztárok fotóit elnézve nem feltétlen kell mesterfodrász a változatos frizurák elkészítéséhez. Elég egy-két hajformázó kelléket beszerezni és egy kis gyakorlással mi is kaméleon módjára tudjuk változtatni külsőnket.

Legjobb példa erre a Pitch Perfect (Tökéletes hang) című filmből is ismert Brittany Snow, aki hosszú vörös fürtjeitől vált meg, és szőkült ki. A 27 éves színésznőt gyakran lehetett látni az utóbbi hetekben a kamerák kereszttüzében, így jól megfigyelhettük, hogy hogyan változtatja frizuráját. Ezúttal három példát is mutatunk arra, hogy mit hozhatunk ki egy állig érő egyenes hajból.


Képek forrása: Zimbio
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!