Főoldal / Tematikák / Körömápolás / Színes nyári beauty újdonságok

Színes nyári beauty újdonságok

Bronzos, szikrázó napsütés, hűsítő finomságok, ínycsiklandó édességek, csillogó, élénk árnyalatok és ragyogó fényű tónusok – ezek a dolgok jellemzik a nyári időszakot, és ezek köszönnek vissza a nagy divatházak luxus szépségápolási kollekcióiban is. Most ezek közül válogattunk össze néhányat, lássuk tehát a Dior, Tom Ford, Jill Stuart és Shu Uemura aktuális beauty kollekcióit!

Dior Summer Mix Collection – 2013 nyár

A Dior gyönyörű kollekciójában négy fantasztikus árnyalatú körömlakk található, és a hozzájuk tartozó négy pirosító. A divatház ezzel az egyik legújabb trendnek adózik, melynek lényege hogy a körömlakkok árnyalatai illeszkedjenek a választott sminkek – szemhéjpúder, rúzs, stb. adott árnyalataihoz. A főleg rózsaszínes, narancssárgás árnyalatú limitált szériás mini Dior kollekció június 17-én debütál, épp időben – ily módon ugyanis valóban könnyű lesz fokozni a nyári hangulatot!

Shu Uemura Juicy Lips – 2013 nyár

Shu Uemura csókos ajkakat álmodott meg az idei nyárra. Ennek fényében mutatta be legújabb, 24 árnyalatból álló szájfény kollekcióját, melynek színei csakugyan a vakációk világát idézik. A színek között mélyebb tónusok és bézses, könnyedebb árnyalatok is találhatóak, a színpaletta pedig a kéktől egészen a barnáig terjed.

A kollekcióhoz 6 körömlakk is tartozik, melyek lényegesen feltűnőbb árnyalatokban tündökölnek, ráadásul az üvegcsék csillámos lakkokat rejtenek magukban.

Tom Ford Beauty – 2013 nyár

Tom Ford az élénk feltűnő színek helyett a bronzos, csillogós, természetes hatású árnyalatokra tette le voksát. A Tom Ford Summer 2013 Makeup Collection ugyanis a karamell, a borostyán, az őszibarack és a korall árnyalataiban tündököl.

A kollekcióban főleg bronzosító púderek, krémes szemhéjfestékek és pirosító stiftek találhatók, de egy körömlakk, egy szájfény és egy speciális, úgynevezett illuminator is található.

Jill Stuart Skip Over The Rainbow – 2013 nyár

Egyik legnagyobb kedvencünk minden kétséget kizáróan a Skip Over The Rainbow kollekció, melyet Jill Stuart alkotott meg. A fagylaltos árnyalatú új körömlakkok között lesznek olyanok, melyek ezentúl állandó részét képezik majd a márka által kínált körömlakk szortimentnek, ám lesznek olyanok is, melyek csak limitált szériában jelennek meg, korlátozott ideig.

A Skip Over The Rainbow kollekció a lakkok mellett különböző, speciális termékeket is tartalmaz, melyek egyrészt ápolják a körmöket, másrészt pedig tartósabbá teszik azokat.

Képek forrása: Chic Profile, Makeup4all

Zsikla Csaba

Kommentek

Szólj hozzá te is!