Főoldal / Tematikák / Férfi / 3 frizura férfiaknak az idei évre

3 frizura férfiaknak az idei évre

Az elmúlt hetekben a női frizura trendekkel foglalkoztunk, 2015 legdivatosabb fazonjaival és színeivel. Most a férfiak következnek, három frizurát mutatunk azoknak, akik unják már a hagyományos rövid frizurákat és idén valami újat szeretnének kipróbálni.

frizura divat

Laza hullámok
Az idei évben határozottan előnyben lesznek azok a férfiak, akiknek a hajuk hajlamos a göndörödésre, hullámosodásra. Nekik nem kell göndörítő termékekkel megküzdeniük 2015 egyik legmenőbb frizurájáért. Főként az oldalt rövidebb, felül hosszabbra meghagyott fazonok a divatosak, nézzétek csak:

hullámos haj

Újraértelmezett göndörség
Az idén népszerű lesz a göndör haj is – és most ne a 70-es évek borzalmas mikrofon-frizuráit képzeljétek magatok elé! Az alap itt is hasonló, mint a hullámos hajaknál: oldalt rövidebb, felül hosszabbra meghagyott tincsek, melyeket aztán ízlésünk, illetve hajunk textúrájának megfelelően formázhatunk. Ha nagyon sűrű, természetes göndör a hajunk, akkor ne küzdjünk a természettel, hagyjuk meg kicsit hosszabbra.

göndör

Amikre szükség lesz:

férfi frizura divat

American Crew Superglue – Tömegnövelő zseléAmerican Crew Curl Control – Göndörhaj aktiváló krémMITCH by Paul Mitchell erős tartású tincsragasztóAmerican Crew Alternator Flexibilis változtatható hajsprayAmerican Crew Ultramatte matt hatást adó formázókrém

A hosszú haj fénykora
A tendencia már pár éve elindult, de idén véglegesen kijelenthetjük, hogy hódítanak a hosszú frizurák a férfiak körében is. Lehet félhosszú, oldalt felnyírt copfos, vagy vállig érő, fontos a megfelelő ápolás, a töredezett, elvékonyodó haj sosem menő. Jó tanács azoknak, akiknek erős, vastag szálú, nehezen kezelhető hajuk van: gondolják át a hajnövesztést, hiszen a formázás és a szárítás rengeteg időt elvehet.

hosszú haj

Képek forrása: Fashionbeans, The Fashionisto

Kommentek

Szólj hozzá te is!