Főoldal / Tematikák / Férfi / 5 dolog, amire pasiként szükséged lehet a strandon

5 dolog, amire pasiként szükséged lehet a strandon

Nem számíthatsz mindig arra, hogy a barátnőd „mindent elnyelő” táskájában megtalálod a strandolás elengedhetetlen kellékeit. Persze, a lányok, általában okosabban pakolnak még egy egyszerű strandon töltött délutánhoz is, de nem veheted készpénznek, hogy nála lesz minden, amire csak szükséged lehet. Pláne akkor nem, ha se barátnő, se óriás strandtáska, csak egy meghívás a haveroktól, hogy töltsétek együtt a délutánt a vízparton, esetleg hódoljatok kedvenc vízi sportotoknak. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos terméket, melyekre férfiként is szükséged lehet, ha víz és napfény közelbe kerülsz.

strandon

Íme, 5 dolog, amelyet ne felejts otthon, ha vízpartra indulsz!

1.Naptej

Az első és talán legfontosabb dolog a megfelelő védelem, ami nélkül jobb, ha ki sem teszed a lábad otthonról. Nem mondunk azzal új dolgot, de a férfiakat sem kímélik a káros UV-sugarak, így akármennyire is zavarjon, hogy naptejet kell használnod, barátkozz meg a gondolattal, ha el akarod kerülni a leégést. Ezekből a kozmetikumokból is pont úgy válassz, ahogy a többiből: bőrtípusodnak megfelelően, tehát minél világosabb a bőröd, annál nagyobb védelemre van szükséged (ez nem jelenti azt, hogy ha sötétebb bőrtípusod van, akkor nincs szükséged semmilyen védelemre). Kb. 20 perccel napozás előtt érdemes bekenni magad a biztosabb védelem érdekében, ha pedig a vízisportok szerelmese vagy, akkor válassz vízálló készítményt, mert ilyenkor úgy is leéghetsz, hogy azt észre sem veszed.

2.Napszemüveg

Nem csak a bőrödnek, de a szemednek is szüksége van a megfelelő védelemre, így a stílus és design mellett a lencsék minőségét is vedd figyelembe, amikor napszemüveget választasz.

3.Kalap, sapka

Ha volt valaha napszúrásod, akkor tudod, hogy ez egy mennyire borzasztó állapot. Ha netalán kopasz is lennél, esetleg ritkásabb a hajad, akkor még fájdalmasabb tud lenni, mint általában. Akár napokra is hazavághat, ha nem vagy óvatos. Ahogy a napszemüveg esetében, itt is egyszerre lehetsz trendi és elővigyázatos is.

4. 2 in 1 termék

Ha máskor nem is, de strandra nyugodtan szerezz be egy 2 in 1 terméket, hiszen ezek nagy előnye, hogy rendkívül praktikusak és helytakarékosak. Nem kell magaddal cipelned egy tusfürdőt és egy sampont is a strandra, hiszen ezek a kozmetikumok arra lettek kitalálva, hogy egy tubusba sűrítsenek mindent, amire csak egy gyors zuhanyzáshoz szükséged lehet.

5.Kéz- és bőrfertőtlenítő

A nyár kedvencei a kézfertőtlenítők, hiszen ezek nemcsak kis helyen elférnek, de bármikor jól jöhetnek, főleg, ha nincs lehetőséged kezet mosni.

Kommentek

Szólj hozzá te is!