Főoldal / Tematikák / Körömápolás / A legdivatosabb őszi körömlakk árnyalatok

A legdivatosabb őszi körömlakk árnyalatok

Nemrégiben bemutattunk már nektek 5 őszi beauty trendet, ahol érintőlegesen foglalkoztunk az új szezon körömlakk trendjeivel is. Ezúttal jobban beavatunk benneteket, hogy milyen színek között keresgéljetek, sőt, rögtön ajánlunk is néhány körömlakkot.

A burgundi hódít a ruhák terén és a szépségápolásban is. Az ajkaink mellett körmeinket is színezhetjük ezzel a nagyon hangsúlyos, nagyon nőies árnyalattal. Az őszi ruhadarabok árnyalatai mellett amúgy is jól mutat, tökéletesen kiegészíti a feketét, a barnát, a sötétkéket és a smaragdzöldet is. Mi egyszerűen imádjuk a burgundit!

SPARITUAL KÖRÖMLAKK – Flower child  OPI SHATTER KÖRÖMLAKK – Red  ARTDECO KERÁMIÁS KÖRÖMLAKK – 45

Azt gondolnánk, hogy a metálos árnyalatok az ünnepek közeledtével lesznek egyre népszerűbbek, de idén ősszel már korábban megkezdődik a „szezonjuk”. Válasszunk bátran az arany, a réz, a zöldes csillogások között, de arra figyeljünk, hogy milyen ruhadarabokkal társítjuk!

SPARITUAL KÖRÖMLAKK – Gold Digger  OPI – MAN WITH THE GOLDEN GUN TOP COAT   SPARITUAL REFLECT KÖRÖMLAKK – Inner Beauty

Érdekes, hogy a rózsaszín a nyári szezon után télen is maradni fog a ruhatárunkban: pasztell pinkbe borulnak a télikabátok és a pulóverek is. Ennek örömére ne sajnáljuk a körmeinktől sem ezt a csajos árnyalatot. A Chanel az erőteljesebb rózsaszínt favorizálja, így kinyílik előttünk a kapu és kipróbálhatjuk a rózsaszín számos árnyalatát!

SPARITUAL MEDITATE KÖRÖMLAKK SZETT  OPI EURO CENTRALE KÖRÖMLAKK – Suzy Hungry Again!  BELLÁPIERRE KÖRÖMLAKK – PINK

Képek forrása: FGR
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!