Főoldal / Tematikák / Baba-Mama / Diana hercegnő 15 alkalma, amikor egyszerűen csak jó anya volt

Diana hercegnő 15 alkalma, amikor egyszerűen csak jó anya volt

A hercegnőt az egész világon már évtizedek óta szeretik és idealizálják mind életében, mind pedig halálában. Bármennyire is nehéz elhinni, de Diana a szikrázó tiarák, a csillogás és a családi botrányok mellett is csak egy rendes édesanya volt. Imádta fiait, Vilmos és Harry herceget és nagyon igyekezett óvni a magánéletüket. Diana menye, Kate Middleton is próbálta követni példáját George herceggel és Charlotte hercegnővel. Annak bizonyítása érdekében, hogy el hidd, ő is csak ugyanolyan egyszerű édesanya volt, mint te, íme, tizenöt mozzanat az életükből… persze ebből vond ki a koronához tartozó körítést és csak lásd meg benne az egyszerű, mindennapi szülői dolgokat.

Kép forrása: https://www.gettyimages.com/

Diana hercegnő 15 alkalma, amikor egyszerűen csak jó anya volt

1. Amikor megtanította Vilmos herceget lovagolni

Oké, hogy nem minden gyereknek van saját pónilova, de az, hogy nem bízta másra, hanem ő maga mutatta meg fiának, azért az elég kedves dolog.

2. Edzőterem helyett a fiait emelgette

Harry hercegnek jó dolga volt anyja vállán, hiszen sokszor vette a nyakába a fiát. És a kisfiú overalljai is imádnivalók voltak.

3. Amikor elkísérte gyerekeit az iskolába

Igen, a hercegnőt sokszor lehetett látni a fiúk iskolájának közelében és nem azért, hogy szerepeljen. Egyszerűen csak jó anya módjára jelen akart ebben is lenni.

4. Boldog volt, mikor a homokba temették

Ha anya vagy és még nem temettek be a gyerekeid egy nagy rakás homok alá, akkor nagy valószínűséggel még nem vitted le őket a partra. Pedig jó buli és hatalmas boldogság.

5. Ölbe vette fiait

A legkényelmesebb szék sem veheti fel a harcot egy anya ölével. Ha szomorúak voltak a fiúk, esetleg beszélgetni szeretett volna velük, gyakorta lehetett látni, hogy ölbe ültette őket.

6. Az idő, amit puzzleval töltöttek

Sokat játszott a gyerekeivel, szerette a kreatív fejlesztőket, így a puzzle-t is.

7. Amikor feltartóztatta a fiúkat a sífelvonón

Szerették a téli sportokat, a gyerekek pedig már nagyon korán megtanultak síelni. Persze az akkori időkhöz képest remek sífelszereléseik voltak, de az anyai kéz még így is óvta őket. Például készült egy kép, ahol jól láthatóan kezével igyekezett visszatartani Harry herceget attól, hogy ideje korán ugorjon, és ezáltal megsérüljön.

8. Amikor nézte a fiúkat kinn játszani… jelmezben

Nem számít, hogy mennyire keményen próbálkozol, van az úgy, hogy a gyerekeidnek júliusban jut eszükbe belebújni a halloween-i jelmezbe. És miért ne? Diana se tett mást csak mosolygott és kiment játszani a gyerekekkel, akik egy alkalommal kiskatonának öltöztek.

9. Amikor elhatározta, hogy megadja magát a Matching Outfits Trendnek

Minden testvér áldozatául esik ennek a tendenciának, ami kicsit abszurd és meghökkentő. Ám Diana ebből is a maximumot igyekezett kihozni.

10. Amikor úgy tolta a babakocsit, mint senki

Hiszen, mielőtt hercegnő és két fiúcska édesanyja lett, dadaként tökéletesítette babakocsi-toló képességeit.

11. Amikor imádnivaló családi fotókat készített

Gyakran fotózta családját, szeretteit…

12. Amikor életmentőnek nevezte ki magát

„Ne feledd el felvenni a karúszóidat… kend be magad még naptejjel… óvatos legyél a nagy hullámokkal”… halljuk is, ahogy gondos anya módjára óva intette fiait.

13. Ellenőrizte a fiai háziját

Néha az anyák nem azzal segítenek, ha megcsinálják a gyerek házi feladatát. Ez alól Diana sem volt kivétel. Ő is inkább abban hitt, hogy boldoguljanak egyedül, de ha ellenőrzésre került a sor, abban már szívesen segített.

14. Amikor úgy játszott a vidámparkban, mint egy gyerek

Csapzott, vizes hajjal, nagy mosollyal, mint ahogy azt az igazán vagány anyukák is teszik.

15. Amikor zongorázni tanította a fiait…

És mint egy jó anya, minden apró sikerüknek örült.

Forrás: https://www.popsugar.com/moms/Princess-Diana-Mom-Moments-44469956

Kommentek

Szólj hozzá te is!