Főoldal / Tematikák / Illat / 10 jó dolog, amiért megéri 30-as szinglinek lenni

10 jó dolog, amiért megéri 30-as szinglinek lenni

Egyedülállónak lenni a 30-as éveidben egyáltalán nem vereség, sokkal inkább győzelem. Ez egy másfajta játék, ahol valódi győztes vagy, mert már nem nyomasztanak az exeid és a sikertelen kapcsolataid… néha-néha visszatérnek, de már csak azért, hogy felszabadítsanak. Teljesen szabad vagy és éppen ezért boldognak is kellene érezned magad (a szerelem pedig úgyis megtalál).

Talán nem vagyok vele egyedül, de rendesen zavarba jövök, ha eszembe jutnak 20-as éveim nagy szerelmi drámái. Rosszabbnál-rosszabb randik és férfitípusok és be kell, hogy valljam, valahogy soha nem én voltam az életem középpontjában. Először vagyok viszont komoly kapcsolatban magammal, így, hogy harminc éves múltam. Már nem kergetem az eljegyzési gyűrűt és egyedül is képes vagyok elnyomni a biológiai órám zaját.
Ez a lista talán téged is emlékeztet arra, hogy miért nagyon jó 30-as egyedülállónak lenni:

1. Csomagolhatsz és mehetsz – BÁRMIKOR

Nézd át alaposan a bakancslistádat. Van egy város rajta, ahová már nagyon régóta szerettél volna költözni? Találnál munkát egy másik országban, másik kontinensen, ami már régóta megdobogtatja a szíved? Mivel nincs senki, aki visszatartson, vagy akiért maradnod kéne, bármikor összecsomagolhatsz és kipróbálhatod 30-as éned egy új helyen, akár távol az otthonodtól is.

2. Tanulhatsz mások hibáiból.

A legjobb emberek, akiktől tanulhatsz, azok, akik másfajta életet élnek, mint te. Fordulj tanácsért, útmutatásért olyan barátokhoz, akik már túl vannak egy váláson, esetleg komolyan járnak párterápiára. Ha őszinték tudnak lenni és képesek elmondani, mi volt a gond a kapcsolataikban, tudsz tanulni a hibáikból.

3.Okosabban tudsz randevúzni.

A harmincas éveidre az idő már kicsit lelassult körülötted. Nem tudsz már túllelkesedni attól, hogy beleugorj egy új kapcsolatba vagy randiról-randira járj csak azért, hogy lehetőleg gyorsan társra találhass. Jobban tudod már milyen embert keresel, és nem fogod az idődet pazarolni olyanokra, akik valójában szóba se jöhetnének nálad.

4. Továbbra is megmaradsz, mint önálló személy.

És nem vesztegeted az idődet nem megfelelő kapcsolatokra, sokkal inkább magadat, a személyiségedet építed tovább. Iratkozz be új tanfolyamokra, találj új hobbikat vagy próbálj ki olyan dolgokat, amit régóta szeretnél.

5.Lehetsz önző a pénzzel.

Nézd meg a bankszámládat és ha megteheted, költs magadra annyit, amennyit csak szeretnél. Adj magadnak egy másik megtakarítási határidőt és költsd a pénzed anélkül, hogy attól lelkiismeret-furdalásod lenne.

6. Szabadok a hétvégéid.

Maradhatsz ágyban egész nap, ha az esik jól anélkül, hogy valaki elítélne emiatt, vagy nézheted a kedvenc sorozatodat teljes két napon át. Villásreggelizhetsz a barátaiddal, ücsöröghetsz egyedül a kedvenc kávézódban vagy csinálhatsz bármi mást, amihez csak kedved szottyan. Nincs kötelező családi vizit vagy elvárt házimunka.

Élvezheted a szereteted, amit magadnak adsz.

Az egyedüllét nem azt jelenti, hogy ne lennél képes a szeretetre. Figyeld, mennyi szeretetet tudsz akár magadnak is adni, ha kicsit kiszakadsz a mókuskerékből. Tanuld meg szeretni magad, így mások is könnyebben szeretnek majd.

8. Több időd jut a barátaidra.

Harmincasként az igazán közeli barátaid már olyanok, mintha családtagok lennének. Egyedülléted pedig lehetővé teszi, hogy ápold ezeket a baráti kapcsolatokat és még több közös élményre tegyetek szert együtt.

9. Utazgathatsz egyedül.

Ha már egy kicsivel több pénz marad a bankszámládon, miért ne költhetnéd el egy tengerparti nyaralásra vagy egy Karib-szigeteki körútra? Egyedül is útnak indulhatsz, így az utazás csakis rólad fog szólni.

10.Választhatod a karriered.

Talán a 20-as éveidben, mikor karriert építettél (volna), sok idődet és energiádat elvette egy rosszul működő párkapcsolat vagy döntened kellett a szerelmed és a munkád között. Harmincasként, főleg ha egyedülálló vagy már teljes erőbedobással összpontosíthatsz a karrieredre, anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnéd a szerelmi életed.

 Egy ízig-vérig 30-as nő már jól tudja, hogy mi az egyéniségéhez legjobban passzoló illat:

Forrás: https://www.popsugar.co.uk/love/Being-Single-Your-30s-44607234

Kommentek

Szólj hozzá te is!