Főoldal / Tematikák / Arcápolás / 10 termék a teljes körű arcápolásért

10 termék a teljes körű arcápolásért

Tegnap írtunk a megfelelő arctisztítók kiválasztásáról, de ennyiben nem merül ki az arcápolás. A tiszta bőr az alap, amin aztán „dolgozni” kezdhetünk. Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyekkel teljes körűen védhetjük, ápolhatjuk arcbőrünket.

Kim-Basinger

Az arctisztítók típusairól előző cikkünkben olvashattatok, ezúttal az arcápolás következő lépéseiről lesz szó. A megtisztított bőr után jöhet a következő lépés, az arcápolás.

jimjams

Az arcápolás fogalma számos terméktípust magában foglal, kezdve a nappali és éjszakai krémektől a szérumokon át a szemkörnyék ápolókig. Ezúttal is hangsúlyoznánk, hogy mennyire fontos az életkorunknak megfelelő bőrápolás: az AA Prestige termékein például egyértelműen feltüntetik a korosztályt, az AHAVA pedig színkódokat használ, hogy segítsen a vásárlásban.

Összeállításunk most vegyesen tartalmaz nappali és éjszakai krémeket, szemkörnyék ápolókat, illetve szérumokat, de hamarosan még részletesebben foglalkozunk velük!

arcápolók

JimJams ALOE Q10 RELAX Éjszakai tápláló krémKaviczky feszesítő szérumJasmin Organics ránctalanító szérumJimJams ALOE HYALURON EXTRA szemránc gélkrémNAOBAY Extra tápláló krémORGANIQUE ETERNAL GOLD Lifting hatású éjszakai arany arckrémJimJams ALOE VITA LIFT Feszesítő szérumAA Prestige AGE CORRECTOR 40+ Nappali arckrémAHAVA Folyamatosan tápláló szemkörnyék ápoló krém

Kim-Basinger

Kim-Basinger

Képek forrása: Interview / Beautyscene

Kommentek

Szólj hozzá te is!