Főoldal / Tematikák / Férfi / 4 szépségtipp pasiknak – amit el kellene tanulniuk a nőktől

4 szépségtipp pasiknak – amit el kellene tanulniuk a nőktől

Bár sok férfi messze híres arról, hogy nem nézi jó szemmel párját, ha órákat készülődik a tükör előtt, az igazság az, hogy egyre több az olyan pasi is, aki igazán törődik a megjelenésével (így lehet, hogy még a barátnőjénél/feleségénél is többet „tollászkodik” egy-egy alkalom előtt).

szépségtipp pasiknak
Évekkel ezelőtt már csak a gondolata is felháborító volt annak, hogy egy férfi formára szedesse a szemöldökét, korrektort vagy szemránckrémet használjon, ám manapság, az egyenlőség és a metroszexualitás évtizedeiben számos lehetőség adott arra, hogy a férfiak is a lehető legjobban nézzenek ki.

De milyen tippjeink is vannak az erősebb nem képviselőinek?

Öltözz elegánsan

Már nem csak a nők kiváltsága, hogy azon törjék az agyukat, hogy mit vegyenek fel. Sőt, a férfiak már régebb óta vásárolnak öltönyöket, mint gondolnánk és mindezt sem véletlenül! Mert hát ki nem szeretne egy férfit egy jó vágású, magas minőségű, elegáns öltönyben látni? Van valami vonzó és férfias egy pasiban, aki tud lenyűgözően öltözködni.

Használj hidratálót

Egyre több pasi érti és érzi fontosnak a hidratálást. Végülis a száraz, irritált, viszkető bőr nemcsak a hölgyeket érinti kellemetlenül, ráadásul a férfiaknak még ott a borotválkozás, a szakállápolás terhe is, ami nem feltétlenül könnyíti meg a dolgukat. Ők nagyobb eséllyel is szenvednek bőrirritációtól. Mivel számos kozmetikai márka kínál kifejezetten férfiaknak kifejlesztett hidratáló termékeket és szakállápoló olajokat ezért senkinek sem kell már a száraz, viszkető bőrtől szenvednie.

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic hidratáló 50 ml (https://beauty.hu/l-oreal-paris-men-expert-hydra-energetic-hidratalo-50-ml.html)

Bátran fedd el a sötét karikákat

Miközben a nők könnyedén el tudják rejteni a szem alatti sötét karikáikat akár egy átbulizott éjszaka után is, addig sok pasinak okoz kőkemény fejtörést, hogy hogyan rejtse el a táskákat a szeme alól. Ugyan ki tudná meg, ha a táskából egyszer-egyszer előkerülne egy korrektor is? Valószínű senki, ráadásul ha megfelelő árnyalatban és mennyiségben használjátok a terméket, tökéletesen eltüntethetitek a fáradság, a kialvatlanság vagy éppen csak a fránya idő nyomait. A legnagyobb márkák számos revitalizáló terméket tartogat a pasiknak is, amitől mindig frissen csilloghat a szem.

Rimmel H.T.B korrektor 001 (https://beauty.hu/rimmel-h-t-b-korrektor-001.html)

Az arcápolásra is gondolj

Míg a nők megszállottan ügyelnek arra, hogy ne legyenek eltömődött pórusaik, hogy elkerüljék őket a mitesszerek és pattanások, addig a pasik valahogy megtanultak ezekkel a dolgokkal együtt élni. Pedig számtalan arctisztítási módszer és termék várja a férfiakat is, amelyekért biztosan hálásak lesznek (és a bőrük is).

JimJams Beauty CLEAN & MATT Fekete szappan 125 ml (https://beauty.hu/jimjams-beauty-clean-matt-fekete-szappan-125-ml.html)

A férfiaknak lehet, hogy nincs még annyi smink és szépségápolási termékük, mint a nőknek, de semmi sem állíthatja meg őket, hogy annyi ötletet lopjanak el – tőlünk nőktől – amennyit csak tudnak, hogy ők is a lehető legjobban nézhessenek ki.

 

Forrás: https://www.beautyscene.net/beauty-2/4-beauty-tips-guys-should-steal-from-girls/

Kommentek

Szólj hozzá te is!