Főoldal / Tematikák / Smink / A sztárok tavaszi kedvence a klasszikus vörös

A sztárok tavaszi kedvence a klasszikus vörös

A klasszikus vörös ajkak újra visszatértek! Annak ellenére, hogy tavasszal a világosabb és frissebb tónusok a divatosak, a sztárok körében mégis a piros az új tavaszi kedvenc!

A vörös rúzsok viseléséhez kell egy bizonyos fokú bátorság és önbizalom. A csábító ajkak ugyanis minden tekintetet ránk szegeznek, nem is beszélve arról, hogy precizitásra van szükség az elkészítéséhez, hiszen a legkisebb hiba is kiütközik a feltűnő szín miatt. Erről korábbi cikkünkben már bővebben írtunk, olvassátok el az elkészítés pontos menetét!

A sztárok az utóbbi hetekben rendszeresen tűnnek fel piros ajkakkal a vörös szőnyegen. Csak hogy néhány példát említsünk, a trenddiktálók között van Jennifer Lopez, Kate Bosworth, Isla Fisher, Zoe Saldana vagy Rita Ora.


Mi ezeket a rúzsokat, szájfényeket és kontúrceruzákat ajánljuk a tökéletes smink elkészítéséhez:

Bellapierre – Ajakrúzs (Ruby)  Artdeco High Performance ajakrúzs-428  Zuii Organic Bio rúzs – Classic red  Bellapierre – Szájkontúrceruza (Truly Red)  Zuii Organic Bio szájfény – Poppy

Ha már a rúzsunk vörös, akkor nem árt, ha körmeinket is hozzá igazítjuk. Mindegy hogy a klasszikus vörös mellett döntünk, vagy egy kicsivel sötétebb bordós árnyalatra esküszünk, ezen a tavaszon nem lőhetünk mellé.

Artdeco Kerámiás körömlakk – 17  SpaRitual Körömlakk – Too Hot To Handle  SpaRitual Körömlakk – Spellbound  OPI – James Bond Skyfall 007 – The Spy who Loved Me

Képek forrása: Becauseiamfabulous
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!