Főoldal / Tematikák / Smink / Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp III.

Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp III.

Milyen személyiség vagy és milyen voltál előző életedben? Mi az életfeladatod és mely színek segítik elő a harmóniádat? Az indiai horoszkópból megtudhatod!

horoszkóp

Előző cikkünkben megismerhetted a Kecskebak , a Bika és az Emberpár  indiai jegyek tulajdonságait! Most következzen a Kecskebak, a Bika és az Emberpár részletezése. Tudd meg, mit tehetsz azért, hogy elérd a hőn áhított boldogságot jelenkori életedben!

Rák (Kataka) (július 17.–augusztus 17.)

Az érzékenység és az emberi kapcsolatok jegye. Az indiai horoszkópban is Rákokként emlegetett Katakák rendkívül szenzitívek, nagyon mélyen tudnak szeretni és kapcsolódni. Szerelmeik szinte mindig viharosak, az exek pedig rendre fel-felbukkannak az életében, nehezen tudják elengedni. Ha megtalálja valódi párját, igazi, kiteljesedett párkapcsolatot alakítanak ki, amely mindkettejük boldogságát szolgálja. A gyerekeket nagyon szereti, ők is vonzódnak hozzá. Munkája is kapcsolódhat hozzájuk, de szellemi, művészi területen is kiemelkedő. Az előrejutás nehézkes számára, mivel nem szívesen helyezi előtérbe magát, ám végül céljai ha lassan is, de beérnek. Anyagi téren nehézségei lehetnek, jó, ha van, aki támogatja a kicsit föld felett lebegő személyiségét. A szeretet jegyében telik az élete, adnia és kapnia kell ahhoz, hogy igazán önmaga lehessen.

Karmája: Előző életében az érzelmeit elfojtotta, a párkapcsolatokat elkerülte, munkájának élt és a szellemi terület volt egyedül fontos számára. Ebben az életében ezért meg kell tanulnia a szeretet fontosságát, így öntudatlanul is erre helyezi a hangsúlyt, és csak akkor tud jelen életében kiteljesedni, ha az a szeretet köré épül.

Életfeladata: a körülötte élőknek szeretetet kell adnia, idejéből áldoznia kell szeretteire. A pénz világában pedig meg kell tanulnia boldogulni.

Sminkszínei: kék, zöld, fehér

Tippünk:

Oroszlán (Simha) (augusztus 18.–szeptember 17.)

Az Oroszlán számára számos olyan szituációt kínál fel a sors, amelyek fordulópontok lehetnek és megújulásra késztetik. Nem harc nélküli életszakaszok ezek, ám ha valaki igazán tud harcolni, az az Oroszlán. Alámerül és felemelkedik, addig küzd, míg tiszta lappal kezdheti az életét. A minőség rendkívül fontos számára: a luxus, az extravagancia lételeme, nem elégszik meg az átlaggal, neki ki kell tűnnie minden téren. Ehhez persze dolgozni sem rest, tudja jól, hogy azt a színvonalat, amelyen élni szeretne, meg kell teremteni. A munka azonban sosem lehet fontosabb a szerelemnél, amelyben teljesen el tud merülni. Párjával rendkívül nagyvonalú, kényezteti, megbecsüli – amíg azonban nem találja meg, számos kalandban próbálja ki erejét. Szexualitása gyorsan lobban fel, de lassan alszik ki, a szoros és hosszú kapcsolatokban érzi csak igazán jól magát. Becsületessége, nagylelkűsége, kvalifikáltsága remek baráttá teszi, társaságát sokan keresik.

Karmája: Előző életében nagy szívtipró és igazi világpolgár volt, nemigen tapasztalta meg az élet nehezebb oldalát. Így ebben az életében sokszor kerülhet mélypontra, hogy onnan is a csúcsra küzdje fel magát.

Életfeladata: az élet apróbb örömeinek élvezete és a hűség, amelyet tanulnia és teljesítenie kell

Sminkszínei: arany, vörösarany, ezüst, gyöngyház

Tippünk:

Hajadon (Kanya) (szeptember 18.–október 17.)

Rendkívül precíz, tervszerűen haladó, céltudatos ember, aki semmit sem bíz a véletlenre. Döntéseit alaposan megfontolja, minden kudarclehetőséget számba vesz, és gondosan kikerüli. Azonban sokszor túl óvatos, és képtelen a kellő rugalmassággal kezelni a dolgokat. Érzelmeit nem mutatja ki, sokan hidegnek vélik, pedig csupán körültekintése, visszafogottsága húzódik meg a háttérben. A szerelemben odaadó és képes a teljes összefonódásra, így ha elárulják, sosem bocsát meg. A félrelépés a szemében jóvátehetetlen. Egyéb területen is fontos számára az erkölcsi mérce, becsületes, egyenes ember, és másoktól is ezt várja el.

Karmája: Előző életében felelőtlenül élt, sosem gondolt a jövőre, a tervezésre, így most ez lesz a fókuszban. A szerelem sem volt fontos számára, leginkább barátságok vették körül, így most a szerelmi kapcsolat kiteljesítése a legfőbb célja.

Életfeladata: a társfüggőség leküzdése, a párkapcsolati egyenrangúság megteremtése

Sminkszínei: földszínek, fehér, piros

Tippünk:

A folytatást itt találod

Kommentek

Szólj hozzá te is!