Főoldal / Tematikák / Smink / Erdély Kitty tavaszi sminkje a Malu Wilz újdonságaival

Erdély Kitty tavaszi sminkje a Malu Wilz újdonságaival

Megérkezett a Malu Wilz márka legújabb tavaszi kollekciója, amit Erdély Kitty is letesztelt és egy gyönyörű és üde tavaszi sminket készített el segítségükkel, amit most egy videóban meg is mutat nektek.

Újdonság a Malu Wilz háza táján! Az After Work Chick trendkollekció

Ismerd meg az új After Work Chick trendkiadást és színesítsd meg hétköznapjaidat! Az új kollekció darabjai a tavasz vidám színeit hozták el magukkal, melyeket Te is bátran viselhetsz a hétköznapokon vagy akár egy buli alkalmával. A lágy rózsaszín árnyalatok az ajkakon és orcákon, valamint a zöld és szürke csillogó hatása a szemeken meleg tónust kölcsönöznek sminkednek. Készülj fel a kísérő tekintetekre, mert garantált, hogy minden szempár rád fog szegeződni!

Erdély Kitty csodás tavaszi sminkje Malu Wilz termékekkel

Kitty a tökéletes sminkalap érdekében a Velvet Touch alapozó 12-es árnyalatát használta, amely egy igazán természetes fedést és bársonyos állagot biztosít a bőrnek, majd a Long Lasting korrektor 6-os árnyalatával világosította a szem körüli részeket. Szemöldökét az 5-ös árnyalatú Eyebrow Designer szemöldökformázó ceruza segítségével emelte ki.

A tökéletes tapadás és pigmentáció érdekében, a színek felvitele előtt szemhéj bázist használt. A krémes összetételű, semleges színű hidratáló alapozó segítségünkre van abban, hogy szemhéjpúderünk egész nap a helyén maradjon.

Az üde és tavaszi hatást a tartós szemhéjszínező ceruza, legújabb 10-es árnyalatával idézte elő, amit a szemzugoktól egészen a szem külső ívéig felvitt, majd egy barna por alapú szemhéjpúderrel árnyékolta és a csillámos szemhéjkrémpúder 3-as árnyalatával tett igazán vibrálóvá.

Az igéző tekintetekért fekete Super Fine szemhéjtust és Diva Eyes szempillaspirált használt és a szexi hatást tovább fokozta a 6-os árnyalatú matt pirosítóval.

A smink utolsó lépéseként ajkait a True Matt Lipstick 14-es árnyalatával emelte ki, amely egy igazi tavaszi/nyári trendszín és olyan hatást kelt, mintha egy tál édes málnába haraptunk volna. 😊

Reméljük nektek is tetszik! 💕

A VIDEÓBAN HASZNÁLT TERMÉKEKET AZ ALÁBBI LINKEKEN ÉRHETED EL:

Kommentek

Szólj hozzá te is!