Főoldal / Tematikák / Smink / Egy smink, három jelmez farsangra

Egy smink, három jelmez farsangra

A Valentin nap után rögtön átváltunk a farsangra, hiszen a február tipikusan a beöltözős bulikról szól. Ha Ti is hivatalosan vagytok egybe, de nem akartok nagy felhajtást csinálni belőle, akkor olvassátok el cikkünket, melyben a hétköznapi ruhatárból kiindulva három „jelmezt” mutatunk.

farsang

A The Cherry Blossom Girl bloggerével már többször is találkozhattatok cikkeinkben, farsangi inspirációnkat szintén tőle vettük. Alix előszeretettel ölt már-már jelmezeknek beillő ruhákat a hétköznapokban is, így érdemes végigböngészni a blogját.

Igazi francia lányhoz illően Alix általában tust és élénk rúzst használ, így mi is ezt vettük alapul a farsangi beöltözésekhez – három olyan „jelmezt” mutatunk, melynek alapja a tus és rúzs kombinációja, csupán a ruhákat és a frizurákat kell hozzáigazítani az adott stílushoz.

farsangi smink

Artdeco szemkontúr tusZuii Organic – Tanúsított bio ajakrúzs (Classic red)

A Grease korszakát idézi fel ez a baseball dzseki – szoknya kombináció. Hajunkat fésüljünk magas lófarokba (egy kis tupír nem árt az autentikusabb hatás kedvéért), és vegyük elő a legvadabb rúzsunkat!

párizsi lány

Artdeco ecsetes szemkontúr tusJasmin Organics rúzs – Forró csili

Ahogy már említettük, Alix egy igazi párizsi lány, így nem áll tőle távol a klasszikus francia stílus sem. A tuson és rúzson kívül csak egy látványos frizurára van szükségünk (mindegy, hogy egy szép kontyot, vagy fonást választunk), egy csíkos felsőre és gyöngyökre – minden mennyiségben.

piktor

ARTDECO Mineral szemkontúrceruzaJasmin Organics rúzs – VörösrózsaArtdeco szemöldök ecsetArtdeco szemhélpúder ecset

Végül egy, a bajszokhoz kapcsolódó vicces összeállítást mutatunk nektek. Francia barett sapka, néhány smink sminkecset, illetve bajusz tetoválás, vagy hurkapálcikára ragasztott papír bajusz szükséges ahhoz, hogy klasszikus festők legyünk.

Képek forrása: The Cherry Blossom Girl, Net-a-Porter

Kommentek

Szólj hozzá te is!