Főoldal / Tematikák / Smink / Az Oscar legszebbjei

Az Oscar legszebbjei

Ma hajnalban ért véget a 87. Oscar-gála, a díjátadó szezon legnagyobb durranása. A ruhák kapcsán itt olvashattok friss információkat, most azonban a gyönyörű sminkeké és a frizuráké a főszerep.

Oscar 2015

Ha egy mondatban kéne összefoglalnunk az idei Oscart beauty szempontból, akkor azt mondanánk, hogy 2015 az időtlen szépség éve volt. Elég megnézni az est női jelöltjeit és máris egyértelmű, hogy miről beszélünk: Reese Witherspoon, Rosamund Pike és Julianne Moore sminkjét és frizuráját elnézve garantált, hogy évek múlva sem bánnák meg ezt a megjelenést.

oscar

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a természetes megjelenésen volt a hangsúly, a natúr ajkak, a visszafogottan füstös szemek voltak a középpontban.

sztárok

Egy-egy élénkebb rúzs tűnt fel csak, Margot Robbie például maradt a jól bevált matt vörös tónusnál, mely bubi frizurájához és fekete estélyijéhez tökéletesen passzolt. A másik aki kilógott a sorból az Jennifer Lopez volt, ő a testszínű szikrázó estélyijét dobta fel pink ajkaival.

ajkak

A frizurák tekintetében Dakota Johnson és Felicity Jones frufruja kifejezetten változatossá tette a mezőnyt.

frufru

Ahogy említettük a tavalyi dívás féloldalas frizurák 2015-re teljesen eltűntek, helyettük a visszafogottan feltűzött frizurák, a lófarkak (Dakota Johnson, Jennifer Lopez) és az egyszerűen leengedett hajak hódítottak.

hajak

A gála legszebbjei között mindenképpen ott a helye a már említett Margot Robbie-nak, de Emma Stone Gatsby-s stílusa is elvarázsolt mindenkit. Személyes kedvencünk Siena Miller, aki hátratűzött frizurájával és barnás füstös sminkjével egyszerűen gyönyörű volt, csakúgy, mint Cate Blanchette. Zoe Saldana szintén csodaszép volt, félig feltűzött göndör hajával rózsaszínes tónusú sminkjével mindenképpen a legszebbek közé tartozott.

kedvencek

Képek forrása: FGR, Totalbeauty

Kommentek

Szólj hozzá te is!