Főoldal / Rovatok / Terméktesztek / Babyliss Creative Gold hajvasaló & göndörítő – A legújabb csodafegyverem

Babyliss Creative Gold hajvasaló & göndörítő – A legújabb csodafegyverem

Mindig is szerettem a változatosságot. Imádom a hullámokat, a loknikat, a szögegyenes hajért pedig egyenesen rajongok. Mivel hajformázás nélkül a hajamat leginkább “semmilyennek” tudnám jellemezni, így a fürdőszobám jobbára egy fodrászszalonhoz hasonlít. A polcon legalább 5-6 darab különböző méretű körkefe hánykolódik, (amiket sajnos többszöri gyakorlás ellenére se tudok megfelelően használni) a falon katonásan sorakoznak a hajszárítók, hajvasalók, hajsütővasak. Mi nők, pontosan tudjuk, hogy 1-1 ilyen eszköz képes olyan mértékig a szívünkhöz nőni, hogy még akkor is ragaszkodunk hozzájuk, ha már ésszel rég megértettük, hogy ezeknek mind a kukában lenne a helyük. Nagy lépésre szántam el magam és úgy döntöttem, hogy végleg megválok az elhasználódott készletemtől, és lecserélem egy olyan készülékre, ami mindet egyben helyettesít. Hát, így bukkantam rá erre a csodára, amit Babyliss Creative Gold 2 in 1 hajvasaló és göndörítőnek neveznek.

A nevéből már nem nehéz kitalálni, hogy a készülék egyenesítésre és göndörítésre is alkalmas. Önmagában ez a kettős funkció nem annyira különleges, hiszen egy teljesen általános hajvasaló is képes a hajgöndörítésre. Ez a készülék azonban úgy lett kifejlesztve, hogy simítólapjai 360 fokban melegítenek, így ezek összezárásával hajvasalónk egy 28 mm-es sütővassá alakul át. Engem teljesen levett a lábamról, mikor megláttam. De mi benne még az extra? pl. a 6 féle állítható hőmérséklet fokozat, 140-235 °C között, ION funkcióval és LED kijelzővel is rendelkezik, és a fekete-arany dizájn pedig szuper elegáns és trendi.

Alig vártam, hogy végre kipróbálhassam!

1 hetet szántam a készülék letesztelésére. Ez idő alatt az egyenestől a hullámoson át a vad göndör fürtökig minden frizurát kipróbáltam, és egy pillanatig sem csalódtam! Az arany-kerámia bevonatának köszönhetően tökéletes a hőelosztása. A végeredmény: Csodaszép hullámok extra rövid idő alatt. Ami még szuper tulajdonsága ennek a kis csodának, hogy 60 perccel a bekapcsolás után automatikusan kikapcsol. Ez a biztonsági funkció azt hiszem sokunknak nagyon jól jöhet a nehezebb napokon! 🙂 A készülék mellé még egy hőálló alátétet is kaptam ajándékba, amit már nagyon rég terveztem beszerezni. Egy szóval imádom! Nem csalódtam, bátran ajánlom mindenkinek, aki még nem találta meg a tökéletes hajformázót!

M. Vivien

Kommentek

Szólj hozzá te is!