Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Ezt olvasd a strandon! – 3 letehetetlen csajos könyv

Ezt olvasd a strandon! – 3 letehetetlen csajos könyv

Az idei nyár is bővelkedik jobbnál jobb új könyvekben. Íme három hamisítatlan csajos könyv, amelyek magas minőséget képviselve, olvasmányos formában és fordulatos történetekkel szólítják meg a női lelkeket.

Ha nyár, akkor romantika – Vi Keeland: A beosztott

Érzelem, erotika, titkok és fordulatok – mindezt megtalálod Vi Keeland könyvében, méghozzá remekül megírva. A történet egy vicces sztorival indul, hogy aztán különös irányt vegyen és a legnagyobb érzelmi mélységekbe vigyen. Reese a rosszul sikerült randija közben megismerkedik a szívdöglesztő és pimasz Chase-szel, aki szintén aktuális párjával tölti az estét.

Chase bepofátlankodik az amúgy pocsék randiba, és annak rendje-módja szerint ki is borítja a lányt. „Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is bemerném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra. Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban? A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…”

És hogy hogyan alakul ez a munkahelyi románc? Bizony, nem a szokásos módon – erről a kiváló írónő meglepő fordulatokkal és sötét titkokkal teli, varázslatos elbeszélőmódja gondoskodik. Ha a forró napoknál is forróbb történetre vágysz, amelyben a legmélyebb és legmagasabb érzelmeket is átélheted, a szereplők pedig úgy a szívedhez nőnek, hogy sajnálod, amikor egyre kevesebb oldal van hátra, akkor A beosztott az idei nyári kedvenced lesz!

Egy letehetetlen pszichológiai thriller – Kathryn Croft: Csendes hazugságok

Mia élete csodálatos: férje, Zach az egyetemen tanít, imádják egymást és kétéves kislányukat. Ám mindez semmivé foszlik azon az éjszakán, amelyiken eltűnik Zach egyik tanítványa. Ez az éjszaka Mia számára mindent megváltoztat, mindent felborít és mindent a legnagyobb mélybe dönt: Zach öngyilkosságot követ el, és egyik pillanatról a másikra kilép addig tökéletesnek tűnő életéből. Mia értetlenül áll az események felett, és úgy érzi, képtelen megbirkózni a tragédiával. 5 évébe telik, hogy úgy-ahogy felépítse az immár Zach nélküli életét. Ám ekkor felbukkan egy idegen nő, és 5 olyan szót mond, amelyek semmissé teszik ezt az 5 évet: „A férje nem lett öngyilkos”. Az idegen nőt Alisonnak hívják, és Miát ő vezeti végig elhunyt férje múltjának kanyargós ösvényein. A leleplezett titkok egyre sötétebbé válnak, és Mia kezdi úgy érezni, hogy egyáltalán nem ismerte a férjét. Ám egyszersmind az is felmerül benne, vajon kicsoda Alison igazán, és miért is segít neki. Sőt, lassan már az is kérdéssé válik, hogy vajon kezd-e  megőrülni, vagy valóban veszélyben van az élete. Igazi, borzongató és csavaros történet a thriller szerelmeseinek – te sem fogod tudni letenni!

Az önmegvalósítás és boldogság útján – Raphaelle Giordano: A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Ha szeretted az Ízek, imák, szerelmek című könyvet, Raphaelle Giordano bestsellerét imádni fogod. A szerző író, festőművész és kreatív coach, az általa kidolgozott módszert pedig rutinológiának keresztelte el, amely a boldog élet elérésének technikája. Ennek a módszernek az elemei és alkalmazásának lehetőségei szerepelnek is a regény végén, hogy akár magadon is kipróbálva te is belekóstolhass az önmegvalósított élet örömeibe.

A már több mint 2 millió olvasót magáénak tudható nemzetközi bestseller arról mesél, amit számtalan ember él át ma: a kiüresedett életérzésről. Camille harmincnyolc és negyed éves, és mindene megvan ahhoz, hogy boldognak érezze magát. Ez azonban még sincs így: reggelente úgy ébred, hogy üresnek érzi az életét. Arra vágyik, hogy újra örömmel és lelkesedéssel tekintsen a mindennapok elé, megvalósítsa önmagát és rátaláljon a boldogságra.

Claude egy különleges módszert ajánl számára, amellyel megvalósíthatja álmait. Camille egy pillanatig sem habozik, hanem elfogadja Claude segítségét, és beleveti magát a kalandokba. Az Ízek, imák, szerelmek rajongóinak kötelező olvasmány, hiszen nagyon hasonló kérdéseket feszeget – rendkívül olvasmányos módon, és azzal a különbséggel, hogy Raphaelle Giordano könyve a receptet is tartalmazza, amelynek alapján akár te is megteremtheted saját boldogságodat.

A strandtáskádból ezt se felejtsd ki!

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!