Főoldal / Tematikák / Körömápolás / Halloween körmök jelmezes bulikhoz

Halloween körmök jelmezes bulikhoz

Ha egy jelmezes buliba készültök az itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Halloween közeledtével, vagy ha csak szeretnétek egy kis vidámságot, esetleg extrémséget csempészni az unalmas szürke hétköznapokba, akkor most figyeljetek!

Összeszedtünk néhány ötletet arra vonatkozóan, hogyan készíthettek különleges, Halloween ihletésű manikűrt magatoknak! Az inspiráló fotók mellett természetesen ezúttal is megtaláljátok majd webáruházunk termékeit, melyek segítségével Ti is pillanatok alatt izgalmas mintákat és meglepő színeket varázsolhattok körmeitekre!

A klasszikus Halloween körmök

Halloween közeledtével egyre népszerűbbé válnak a fekete és a narancssárga árnyalatai – ezek a színek jelképezik a boszorkányok öltözékének színeit, a töklámpások élénk ragyogását no meg persze lényegében mindent, ami a Halloweenhez köthető. Szintén népszerűnek számítanak ebben a szezonban a véres, vöröses árnyalatok, melyek remekül mutatnak egy fehér alapon – lásd a mellékelt példát!

Ezek a színek önmagukban is jól mutatnak, de egy kis kreativitás segítségével akár párosítani is tudjátok őket – akár extrémebb módokon is!

Punkos stílusban

A punk stílus most még a nagy divatházak szerint is hódít – nem is csoda, hogy a Saint Laurent és a Versace divatház is a 80-as éveket idéző, extravagáns stílusú kollekciókat vitt a kifutóra, Vivienne Westwoodról nem is beszélve.

Ha idén egy jelmezes buli erejéig te is szeretnél egy kicsit punkosabb stílusban megjelenni, akkor válassz sötét árnyalatokat! Próbálkozz a zöld, a lila, a kék vagy a korábban már említett fekete árnyalataival, esetleg vigyél vad, vörös színeket körmeidre, sőt, ha kedveled a fényes, feltűnő körömlakkokat, akkor most akár ezeket is bátran viselheted – válassz fémes ragyogású, enyhén csillámló lakkokat!

Pop-art képregényhős

Ha kedvelitek a régi idők képregényes stílusát, vagy ha szeretnétek mondjuk valami pop-art, vagy pin-up ihletésű jelmezt viselni a beöltözős bulin, akkor válasszatok élénk, feltűnő árnyalatú körömlakkokat! A kék, a rózsaszín és a citromsárga szinte kötelezőnek számít ez esetben, de a megunhatatlan vörös is igencsak jó választásnak fog számítani.

Amikre mindenképp szükségetek lesz:

OPI körömlakkok 15 ml, OPI Shatter Körömlakkok 15 ml
SpaRitual Körömlakkok 15 ml, OPI – James Bond Skyfall 007,
OPI Euro Centrale körömlakkok, Bellapierre Bellápierre körömlakk – Dark grape 14 ml,
Bellapierre Bellápierre körömlakk – Pink 14 ml, SpaRitual Reflect körömlakk kollekció 15 ml

Zsikla Csaba

Kommentek

Szólj hozzá te is!