Főoldal / Tematikák / Smink / Smink és jelmezötletek Halloweenre

Smink és jelmezötletek Halloweenre

Már csak pár nap és beköszönt az amerikaiak egyik kedvenc ünnepe, a Halloween, ami jó alkalom egy beöltözős buli rendezésére. A The Cherry Blossom Girl bloggere segítségével ráadásul igazán különleges „jelmezeket” ajánlunk nektek!

A francia bloggerina, Alix nagy kedvencünk, nem csak tökéletes stílusa, hanem bohókássága miatt is. Alix nem riad meg a hétköznapokban sem egy kis beöltözéstől, így mi is bátran vállaljunk be egy évben legalább egyszer egy ilyen lehetőséget, és ne hagyjuk ki a Halloween partikat! Íme három különböző ötlet, melynek kivitelezéséhez elég néhány kulcsruhadarab, egy extrább smink és frizura!

1. A francia sikk
Alix tökéletesen tolmácsolja nekünk a francia sikket, még akkor is, ha egy kicsit sztereotipizált változatáról is van szó. Elő a kék-piros-fehér csíkos ruhadarabokat, a smink terén jöhet a tus, a vörös rúzs és ne felejtsük el a fonott frizurát sem!

2. A retro stílus örök
A régi korok stílusainak felelevenítése nagyon népszerű a Halloween alkalmával is. Válaszd ki kedvenc korszakodat, nézz meg néhány filmet ráhangolódásként és irány az éjszaka! Alix egy nagyon nőies szettet választott: a piros-fehér kockás ruha, a félig feltűzött haj és a vörös ajkak mindent visznek!

3. A ballonkabát arcai
A ballonkabát ruhatárunk alapdarabja, így leegyszerűsíthetjük a beöltözést, ha kedvenc klasszikusunkra alapozunk. Mindegy, hogy Audrey Hepburn vagy Humphrey Bogart stílusát idézzük fel, a siker garantált lesz. A Breakfast at Tiffany rajongóknál alapvető a tiara, a napszemüveg és a szipka, a Casablanca-fanoknál pedig a kalap, a feltűrt gallér és a cigaretta nem hiányozhat.

Artdeco ecsetes szemkontúrtus – 01  SpaRitual körömlakk – Kiss The Cook  Zuii Organic Bio rúzs – Coral red  OPI Shatter körömlakkok

Képek forrása: The Cherry Blossom Girl
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!