Főoldal / Tematikák / Smink / Igéző tekintet Vogue stílusban

Igéző tekintet Vogue stílusban

Néhány egyszerű tusvonal, egy kevés szempillafesték, egy kis gyakorlat és néhány percnyi idő a készülődés közben – ezekre van szükség ahhoz, hogy valóban igéző tekintetet varázsolhass magadnak, no meg néhány termékre, melyet a Beauty.hu kínálatában is megtalálsz.

Ezúttal a Vogue magazin egyik Beauty kiadásából választottunk képeket, melyek remekül illusztrálják, hogy milyen drámai hatást lehet elérni egy jól elkészített sminkkel – ha a szempillákról, a szemhéjról és a szemöldökről van szó.

Színek terén – a nyári időszakra való tekintettel – szabadon választhattok, ám az igazi klasszikusokhoz, mint mondjuk a cicaszemekhez vagy a füstös hatású sminkekhez általában a fekete és a szürke árnyalatai illenek a legjobban. Ha egy egyszerűbb sminkre vágytok, vagy csak annak elkészítésére van időtök, akkor helyezzétek a hangsúlyt a szempillákra. Egy szempillaspirál nagyon jó szolgálatot tehet, használata egyszerű és gyors. Ha kicsivel több időtök van és drámaibb hatást szeretnétek elérni akkor viszont a szemhéj és a szemöldök területeire is koncentrálhattok.

Mineralissima szemhéjpúder 2g – Midnight, Mineralissima ásványi szempillaspirál – fekete,
Zuii Organic Bio szempillaspirálok, Zuii Organic Bio Szemhéjpúderek,
Artdeco Lash Booster-tömegnövelő szempillabázis, Bellapierre – Szemöldökceruza (Cocoa Brown)

A Zuii Organic növényi sminkjei – így a szempillaspirál is – kőolaj-származékoktól mentesek, egyedi összetételű növényi kivonatokat tartalmaznak, így ez a szempillaspirál ápolja és kiemeli a szempillákat, hosszantartó és dús hatást biztosítva. Ha szeretnétek azonban, hogy szempilláitok a lehető legjobb formában legyenek, akkor használjátok az Artdeco Lash Booster-tömegnövelő szempillabázist is, melynek használatával a szempillák dúsabbak és egészségesebbek lesznek.

A Mineralissima ásványi szempillaspirálja is jó választás lehet, főleg, hogy a természetes összetevőkből készült festéket a kontaktlencsét viselők és az érzékeny szeműek is bátran alkalmazhatják. A spirál kefe biztosítja a maximális hosszúságot és volument ad a pilláknak. A márka szemhéjpúdereket is kínál, melyek széles választéka webáruházunkban is fellelhető. A válogatásban ezúttal a Midnight fantázianévre keresztelt szemhéjpúdert láthatjátok, amely ezüst csillámokkal varázsol még erőteljesebb hatást.

Végezetül pedig ejtsünk néhány szót a Bellapierre szemöldök ceruzáiról melyek a szemöldökök formázása során tehetnek jó szolgálatot. A Bellapierre szemöldökceruzák természetes növényi olajokból, természetes ásványi pigmentekből készülnek. Ezekkel a ceruzákkal lágy, finom vonalakat húzhatsz és a könnyű siklás miatt természetes lesz a végeredmény. A termék vízálló, így akár a strandon, vízparton sem kell majd attól félned, hogy sminked elkenődik.

 Képek forrása: Beauty Scene

 Zsikla Csaba

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!