Főoldal / Tematikák / Körömápolás / Nyári must have: fehér körömlakkok

Nyári must have: fehér körömlakkok

Már a tavaly őszi divatheteken láthattuk, hogy a kifutókon milyen népszerűek a fehér körömlakkok. A 2013-as tavaszi-nyári kollekciók berobbanásával együtt a fehér körmök is nélkülözhetetlen elemek lettek a nyári szépségápolásban. 

Fokozatosan egyre több nemzetközi street style blogon tűntek fel a fehér körömlakkok, ma pedig ott tartunk, hogy már minden hírességet lefotóztak fehér körmökkel. A láz elért hozzánk is, ezért mutatunk néhány jó minőségű fehér lakkot, melyekkel azonnal beállhattok ti is a fashionisták közé.

SpaRitual Tall Glass of Water körömlakk  OPI Euro Centrale körömlakk – My Vampire is Buff  SpaRitual Meditate körömlakk szett

Nem véletlen, hogy a nyár legnépszerűbb árnyalata a fehér, hiszen nagyon jól mutat a lebarnult bőrön, és a nyári ruhatár mellé is könnyedén beilleszthető. Egyetlen részletre azonban nem árt figyelni, szépen, pontosan lakkozzuk körmeinket, hiszen az apró hibák azonnal meglátszódnak (csakúgy, mint a vörös rúzs esetében).

Ha ti is kedvet kaptatok, rendeljétek meg az OPI vagy a SpaRitual egy-egy fehér árnyalatát és festésre fel! Íme egy kis inspiráció hozzá:

Képek forrása: Sabfashionlab
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!