Főoldal / Tematikák / Illat / Találd meg a csillagjegyedhez illő utcai stílust

Találd meg a csillagjegyedhez illő utcai stílust

Tudjuk, hogy a Mi a csillagjegyed? kérdéstől kiráz a hideg, jól ismert okokból, viszont ha a divatról van szó, akkor nincs mitől tarts. Lehet eddig nem tudtad, hogy a megrögzött rajongásod a nőies ruhákért és elegáns blézerekért a csillagjegyed miatt van. A csillagjegyed betekintést nyújthat abba, hogy miért öltözöl, úgy ahogy. Ezért vizsgáld meg, mi alakítja a saját egyéni stílusod, annak függvényében, hogy víz, tűz, föld vagy levegő jegy vagy.

utcai stílus
A következő 12 utcai stílustanácsadó tökéletesen bemutatja a csillagjegyek egyéniségét. Mondhatjuk, hogy bennük akár megtalálhatod a divat lelki társad is.

Kos

Stílusod: Vagány és kreatív vagy, mikor divatról van szó. Lehet, hogy nem viseled a legrövidebb ruhákat vagy a legszembetűnőbb mintákat – a gyakran viselt darabjaid inkább diszkrétek –, viszont mindig úgy párosítod őket, hogy divatosak legyenek ezért vagy te egy igazi divatdiktátor. Lehet, hogy gyakran visszatérsz egy bevált kombinációhoz viszont azt mindig sikerül időszerűvé varázsolnod.

Utcai stílus párod – Jenna Lyons, A J.Crew kreatív igazgatója

Született tehetsége van rá, hogy egy egyszerű darabot is teljesen fantasztikussá változtasson. Arról híres, hogy egy alapdarabot, mint amilyen a farmer, vagy a sima ing és blézer, feldob egy pár flitterrel vagy valamilyen neon színnel.

Másold le a stílust: A titok a kos csillagjegy stílusban az elemek kombinálása. Végy alapul egy klasszikus darabot és dobd fel a kedvenc színeddel vagy mintáddal. Mivel érzéked van rá, hogy egyszerű ruhákat különlegesnek mutass, próbáld kedvenc darabjaidat új módon kombinálni.

Bika

Stílusod: Fontos számodra a kényelem, de ez nem azt jelenti, hogy miatta hanyagolod a stílust. Nem esik le rólad a kedvenc kényelmes farmered, viszont a legvagányabb sportcipővel kombinálod. Kötődsz a kedvenc összeállításaidhoz, viszont mindig pozitív benyomást keltesz velük anélkül, hogy maradinak tűnnél.

Utcai stílus párod – Julia Sarr-Jamois: Az i-D magazin szerkesztője.

Kiváló érzéke van hozzá, hogy egyes összeállításokat magáévá varázsoljon. Habár megszokott kényelmes ruháit kedveli, szeret merész színeket és textúrákat kombinálni, ami egyedivé teszi stílusát.

Másold le a stílust: A túlzottan szexi nem neked való. Inkább válasz olyan vagányabb darabokat, amivel ki tudod mutatni egyéniséged anélkül, hogy mindened megmutatnád. Mivel imádod a szembetűnő ruhákat, olyanokat vásárolj, amit könnyen tudsz pászítani – például neon pulcsi, vad sport cipő és mintás felső.

utcai stílus

Ikrek

Stílusod: Nem szeretsz egy stílusban ragadni. Egyformán jól érzed magad kényelmes farmerben vagy a legmagasabb tűsarkúban. Imádod a kiegészítőket, viszont szereted váltogatni őket a hangulatodtól függően – lényegében nem lehet téged bedobozolni.

Utcai stílus párod – Shiona Turini: A Cosmopolitan piaci igazgatója.

Shiona ismeri a ruháit és bármilyen stílust magáévá tud tenni. Magabiztos az utcán egy vagány pár tűsarkúban, viszont még a legegyszerűbb minimalista összeállításán is megakad a szemünk.

Másold le a stílust: Mivel uralsz minden stílust, mint egy profi, ne félj keverni a különböző megjelenéseket egyik napról a másikra. Találj valamit, ami inspirál és építsd rá a megjelenésed, attól függetlenül, hogy nőcis kedvedben vagy, vagy inkább vagány bőrdzsekit kapnál magadra egy pár merész csizmával. Számodra azt javasoljuk, hogy tucatnyi táskát és cipőt szerezz a fegyvertáradba, hiszen neked a legfontosabbak a kiegészítők egy ütős összeállítás elérésére.

utcai stílus

Rák

Stílusod: A klasszikus stílus vonz. Inkább a nőies vonal felé hajlasz taupe, piros és csont fehér színekben. És habár a felnőttes darabokat kedveled, nem régimódi semmi az összeállításon.

Utcai stílus párod – Caroline Issa: Caroline mester szinten űzi az elegáns stílust. A Tank Group vezérigazgatója, szereti a klasszikus kabátokat, elegáns ruhákat és élére vasalt nadrágokat – viszont ezeket romantikus módon kombinálja.

Másold le a stílust: Dobd fel az elegáns összeállításokat egy kis színnel vagy mintával. Alapozz a jó minőségű, szabott darabokra mikor előkészíted, mit vegyél fel. Adj hozzájuk nőies kiegészítőket és szembetűnő táskát, elegáns fülbevalót, ezzel kiemelve az egyéniséged.

caroline issa

Oroszlán

Stílusod: Színes, vagány és kirívó vagy. Akkor vagy a legmagabiztosabb mikor maximálisan oda teszed magad – stílus szempontjából.

Utcai stílus párod – Anna Dello Russo: Anna feltűnő, élénk és vakmerő mikor a divatról beszélünk. A japán Vouge szerkesztője és kreatív tanácsadója, aki a különc összeállításairól híres és arról, hogy bármilyen időben képes egy mini szoknyát odaillővé tenni.

Másold le a stílust: Ne félj a maximálist adni. Válassz feltűnő kiegészítőket, vad mintákat és szuper rövid ruhákat. A ruháid kell helyetted beszéljenek, amint belépsz egy szobába. Büszkén tudsz szexi ruhákban flangálni, ezért maradj hangos és kirívóan büszke.

Anna Dello Russo

Szűz

Stílusod: Nőies, de funkcionális. Olyan szép darabokat választasz, ami egy cseppet szexi anélkül, hogy túlzás lenne.

Utcai stílus párod – Nicole Warne: Nicole stílusa játékos, viszont jól összeállított. Elegáns és magabiztos kisugárzása van. Egy csipet nőiesség, viszont nem csajszis hanem nőies.

Másold le a stílust: Válassz nőies összeállításokat egy kis kreatív csavarral – flörtös kombinációk, nőies vonalak és vintage darabok klasszikusokkal vegyítve. Vásárolj pasztell színű ruhákat és dobd fel őket egy vibráló színű kiegészítővel.

Mérleg

Stílusod: A stílus vegyítés mestere vagy. Tudsz egyik nap teljesen nőies összeállításban mutatkozni, másnap pedig komoly férfias stílust uralsz. Klasszikus darabokat keresel, viszont mindig adsz egy egyedi csavart ahhoz, amit épp hordasz.

Utcai stílus párod – Margaret Zhang: Ő aztán tényleg magas fokon űzi a stílus vegyítést. Egyik nap hosszú szoknyát kombinál elegáns blézerrel, míg másnap bőr nadrágot passzít klasszikus gombos inggel. Az arányokkal játszik és sikerül neki mindig modern divat diktátorrá válni.

Másold le a stílust: Próbálj az arányokkal és színekkel játszani ahhoz, hogy lemásold Margaret vagány stílusát – így könnyűnek fogod találni az olyan játékos ruhák összeállítását, amik különlegesnek hatnak. Vegyél nadrág, fölé ruhát vagy kombinálj egy hosszú szoknyás összeállítást egy geometrikus dzsekivel, ezzel kiegyensúlyozod a nőiest a merésszel.

Margaret Zhang

Skorpió

Stílusod: Összpontosított, kifinomult és áramvonalas. Van egy kidolgozott stílusod és tartod magad hozzá. De ez nem azt jelenti, hogy unalmas vagy, hiszen mindig viszel bele egy divatos csavart.

Utcai stílus párod – Carine Roitfeld: A párizsi Vogue volt szerkesztője egyedi stílussal bír. Kifinomult, de merész. Rengeteg feketét és bőrt hord, valamint nem megy ki a házból egy zseniális magassarkú nélkül.

Másold le a stílust: Bármi is az egyenruhád, találd meg és ragaszkodj hozzá. Próbálj jó szabású kosztümöket vagy cső ruhákat hordani és ezeket vagány kiegészítőkkel dobd fel mint egy pár túlméretezett napszemüveg vagy egy egyedi táska. Játssz a színekkel és textúrákkal, viszont tartsd magad távol a túlzottan nőies daraboktól, amik nem illenek bele erőteljes stílusodba.

Carine Roitfeld

Nyilas

Stílusod: Kifinomult, de sosem macerás, összerakott és nőies. Imádod az élénk színeket és még sosem találkoztál olyan mintával, ami nem tetszett.

Utcai stílus párod – Miroslava Duma: Az orosz divatdiktátor egyedi stílusa a nőies és funky keveréke. Egyik nap egy egyedi kabátban láthatod, másnap pedig egy drámai ruhában élénk színű magassarkúval.

Másold le a stílust: Klasszikus nőies ruhákat válassz, viszont kísérletezz a színekkel és mintákkal. Játssz őrült nyakláncokkal és szembetűnő táskákkal – mert számodra nem létezik túl vad kiegészítő.

Miroslava Duma

Bak

Stílusod: Egyszerű, de kifinomult. Imádsz öltözködni, viszont ha nem egyszerű hordani, akkor nem veszed fel. Inkább klasszikus darabokat választasz, melyekben van egy csavar.

Utcai stílus párod – Olivia Palermo: A kreatív viszont klasszikus összeállításairól híres Olivia, imád kísérletezni, viszont kinézete mindig teljesen rendben van és alkalomhoz illő. Attól függetlenül, hogy tetőtől-talpig farmerben vagy épp egy tépett hosszú szoknyában van, Olivia mindig hanyag eleganciával tündököl.

Másold le a stílust: Fektess be klasszikus darabokba, testhez álló farmer, csizma és gombos ing, viszont ne félj ezeket feldobni divatos trükkökkel. Használd kedvenc kendődet övként vagy kombinálj teljesen elütő színeket. Ne félj kísérletezni, mert a te stílusérzékeddel sosem fog túlzásnak tűnni.

Olivia Palermo

Vízöntő

Stílusod: A stílusod újító, színes és játékos. Soha nem öltözöl más kedvéért – azt hordod, ami téged tesz boldoggá. Míg mások tartózkodnak a vibráló színektől és a vad mintáktól, te nem félsz kísérletezni.

Utcai stílus párod – Natalie Joos: Vibráló – ez a szó írja le legjobban Natalie stílusát. Blogger és casting ügynök, aki folyamatosan hóbortos összeállításokban jelenik meg, melyek nem működnének máson, de rajta tökéletesek.

Másold le a stílust: Mivel nem félsz pont azt hordani, amit szeretsz ezért kísérletezz. Kombinálj színeket, formákat és mintákat, amiket eddig soha. Tartsd magad távol a trendi daraboktól és inkább maradj azoknál a feltűnő ruháknál, amiket imádsz.

Halak

Stílusod: Míg egyesek a stílusod bohémnak írnák le, ettől több a te egyedi megjelenésed. Szereted a lágy hullású ruhákat egy cseppnyi szexualitással fűszerezve.

Utcai stílus párod – Hanneli Mustaparta: Van valami erőtlenül egyedi az exmodell megjelenésében, ami tökéletesen tükrözi a halak jegy stílusát. Habár nem fél merész kiegészítőket használni, a ruházata sosem néz ki túlgondoltnak. Ugyanolyan egyszerűen tud hordani egy szexi ruhát vagy egy kantáros nadrágot, így is úgy is utána fordulnak.

Másold le a stílust: Keress bohém hatású ruhákat melyek újszerűen és frissen hatnak. Válassz könnyed darabokat, mint egy pasztellszínű egybe ruha, selyem ing vagy vagány bársony blézer. Tartsd magad távol a túl szembetűnő ruháktól, nem kell egy vad összeállítás ahhoz, hogy észrevegyenek.

Hanneli Mustaparta

Találd meg a hozzád passzoló parfümöt is:

Forrás: https://www.popsugar.com/fashion/What-Your-Style-Zodiac-Sign-36965942

Kommentek

Szólj hozzá te is!