Főoldal / Tematikák / Smink / 4 istennő, 4 személyiségtípus – Rád melyik a jellemző?

4 istennő, 4 személyiségtípus – Rád melyik a jellemző?

Szűzies és tiszta, szenvedélyes és bölcs, barát és szerető – a nő ezer arcát képviselik az ókori mítoszok istennői. 4 istennő, 4 személyiségtípus. Te melyikükben ismersz magadra?

személyiségtípus

Artemisz – a Tiszta

A mitológiában Artemisz a férfiszemektől elvonulva él egy erdő közepén, tisztasága odavonzza az állatokat és távol tartja az embereket. Az artemiszi energia természetesen nem szűzies elzárkózást jelent, de képviselőiben sokszor érezhető egyfajta megközelíthetetlenség. Ez akkor jelenik meg, ha nem harmonikus az energia – ilyenkor magas erkölcsi normák és a tökéletességre törekvés lesz jellemző. Nem tűrik a hibát sem önmagukban, sem környezetükben, így folytonos kihívást jelentenek a többiek számára. Az artemiszi energia harmonikus felhasználása azonban elfogadó, kedves személyiséget eredményez, akinek természetes kedvessége, őszinte nyíltsága feltétlen szeretetet vált ki az emberekből, erkölcsi magassága pedig mintául szolgál.

Szépségápolási tipp:
A fehér öltözet, a földszínekkel operáló, a tekintetet kiemelő szolid smink és a természetes hatású frizura fejezi ki leginkább az artemiszi személyiséget.

Ajánlatunk: ZAO Gyöngyház szemhéjpúder 101 pearly white

személyiségtípus

Aphrodité – a Nő

Aphrodité ízig-vérig nő, minden porcikájában, minden mozdulatában a Nő-séget ünnepli. Ő az, aki egy pillanat alatt elcsavarja a férfiak fejét, és őrá tapad minden tekintet még akkor is, ha egy hosszú combú, platinaszőke modellel csacsog éppen. Mert energiái a női lényeget közvetítik: a kedvességet, odaadást, az erős férfikarokba búvó kislányt, a gondoskodó anyát, a megértő nővért. Nem is más áll élete középpontjában, mint a szerelmi kapcsolat, nem boldog, ha nem élhet párban. Az energia eltolódása társfüggő Aphroditét eredményezhet, aki teljesen alárendeli magát kedvesének, és személyisége szinte feloldódik a másikban. A harmonikus aphroditéi energia azonban kiteljesedett, boldog családot teremt, amelynek középpontjában egy kicsit mindig a nagybetűs Nő áll, akit párjának újra és újra meg kell hódítani, cserébe azonban élethosszig tartó boldogság a része.

Szépségápolási tipp:
A kifejezetten nőies öltözet, a rúzshangsúlyos smink és a drámai hatású pillák igazi aphroditéi kellékek!

Ajánlatunk: Malu Wilz Drámai hatású szempillaspirál

személyiségtípus

Athéné – a Társ

Athéné bölcsességéről és okosságáról híres, ami természetesen nem azt jelenti, hogy egyedül az athénéi nőtípus képviseli az észbeli erényeket. Ám az Athénék számára a legfontosabb az e téren való kalandozás: kedvelik a mentális kihívásokat, a nagy szellemi csatározásokat vagy a kreatív gondolkodást igénylő feladatokat. Párt is ezen vonalak mentén választ: a leglényegesebb, hogy társa okosabb legyen, és felnézhessen rá. Az athénéi energia egyensúlytalansága az érzelmek elfojtására és hidegségre hajlamosít, valamint a párkapcsolattól való elzárkózásra. Ha azonban harmónia jellemzi a működését, egy különleges, élménydús házasság és egyedi atmoszférájú családi légkör jöhet létre energiái mentén.

Szépségápolási tipp:
Az athénéi nőtípusnak a tekintet hangsúlyozása mellett a különleges mintájú vagy szabású öltözettel harmóniában lévő smink áll a legjobban.

Ajánlatunk: ZAO Szemhéjtus 060 black

Héra – a Tüzes

Héra a házasság istennője, személyisége mégsem a klasszikus háziasszonyi jellemvonásokkal tarkított. Ellenkezőleg: a vad szenvedély, a durcás féltékenység, a dühödt bosszú nagyasszonya ő, akinek hatalma vonzerejében és természetes méltóságában rejlik. A férfiak jól tudják, milyen veszélyes is az a vonzerő, amely a Hérákból árad, de képtelenek ellenállni. Ha az energia eltolódva jelenik meg, akkor ez a szenvedély pusztító erejűvé válhat, az érzelmek viharában szinte elvesznek az egyéni célok, zilált és megtört Hérát eredményezve. Ha azonban ez az energia megtalálja kiteljesedését, önmegvalósítást, erőteljes, biztos családot és lenyűgöző teljesítményeket nyújt képviselőjének.

Szépségápolási tipp:
A mindig szexi öltözéket a vérvörös rúzs és a csábító tusvonal teszi igazán teljessé.

Ajánlatunk: Malu Wilz Ajakrúzs/03

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!