Főoldal / Tematikák / Egészség / Figyelj oda!

Figyelj oda!

Figyelj oda!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy miközben az újévi fogadalmuknak eleget téve igyekeznek minél hamarabb elérni a kívánt életmódváltást, nem veszik észre a testük jelzéseit. Szerencsére ma már számos eszköz segítségedre lehet abban, hogy veled ez ne történhessen meg.

Ellenség vagy barát?

Bizony-bizony, a mérlegre gondolunk. Igen, tudjuk, hogy a legtöbben igyekeznek minél távolabbról elkerülni ezt az eszközt, de hidd el, nem csak azért fontos, hogy nyomon kövesd az általa mért adatokat, hogy lásd, mi a helyzet a kilók terén. Sőt, valójában azzal kell a legkevésbé foglalkozni! Ami viszont szuperhasznos: egy jó mérleg kiszámítja a testzsír, a testvíz és a vázizom százalékát, valamint az anyagcserét. Persze a követhetőség érdekében automatikusan össze is hasonlítja a mért adatokat a korábbi mérés adataival. Igazi segítség, amelyet okosan használva a mérleg jóbaráttá válik.

Csak okosan!

Jó kiindulási alap, ha te magad is tudatosan vagy jelen testmozgás és minden egyéb napi tevékenység közben, de biztos, ami biztos, jól jöhet egy kis segítség egy okos óra formájában. Egy-egy ilyen kis kütyü számos funkcióval bír, így amellett, hogy minden lépésedet követi (szó szerint), megállapítja a kalóriafelhasználásodat és segít figyelni, hogy elérted-e már a napi mozgási célodat. Hát mi ez, ha nem egy tökéletes életmódváltási asszisztens?

Kommentek

Szólj hozzá te is!