Főoldal / Tematikák / Egészség / Figyelj oda!

Figyelj oda!

Figyelj oda!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy miközben az újévi fogadalmuknak eleget téve igyekeznek minél hamarabb elérni a kívánt életmódváltást, nem veszik észre a testük jelzéseit. Szerencsére ma már számos eszköz segítségedre lehet abban, hogy veled ez ne történhessen meg.

Ellenség vagy barát?

Bizony-bizony, a mérlegre gondolunk. Igen, tudjuk, hogy a legtöbben igyekeznek minél távolabbról elkerülni ezt az eszközt, de hidd el, nem csak azért fontos, hogy nyomon kövesd az általa mért adatokat, hogy lásd, mi a helyzet a kilók terén. Sőt, valójában azzal kell a legkevésbé foglalkozni! Ami viszont szuperhasznos: egy jó mérleg kiszámítja a testzsír, a testvíz és a vázizom százalékát, valamint az anyagcserét. Persze a követhetőség érdekében automatikusan össze is hasonlítja a mért adatokat a korábbi mérés adataival. Igazi segítség, amelyet okosan használva a mérleg jóbaráttá válik.

Laica személymérleg testtömeg összetétellel, fehér 180kg

8 999 Ft

Tovább

Laica digitális személymérleg testtömeg összetétellel, fehér 180kg

17 999 Ft

Tovább

Laica SMART személymérleg testtömeg összetétellel, fekete 180kg

16 999 Ft

Tovább

Csak okosan!

Jó kiindulási alap, ha te magad is tudatosan vagy jelen testmozgás és minden egyéb napi tevékenység közben, de biztos, ami biztos, jól jöhet egy kis segítség egy okos óra formájában. Egy-egy ilyen kis kütyü számos funkcióval bír, így amellett, hogy minden lépésedet követi (szó szerint), megállapítja a kalóriafelhasználásodat és segít figyelni, hogy elérted-e már a napi mozgási célodat. Hát mi ez, ha nem egy tökéletes életmódváltási asszisztens?

Beurer AS 80 Aktivitás szenzor ébresztő funkcióval

13 290 Ft

Tovább

Hello Smart F1 WearFit IP67 vízálló okoskarkötő (szürke)

7 999 Ft

Tovább

Hello Smart X20 DaFit IP68 vízálló okoskarkötő (piros)

23 999 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!