Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Cindy Crawford 5 szépségtitka

Cindy Crawford 5 szépségtitka

A Vogue magazin megtudakolta, mi a titka, hogy Cindy Crawford szépségén mintha nem fogna az idő. Ő pedig készséggel elárulta egyszerű, ámde hatásos módszereit.

cindy crawford

Túrázás, kardio, guggolás: változatos edzés

“Nagyon szeretem a jógát és a kocogást, de a régi technikák jobban működnek számomra, mint például azok, amiket Radu személyi edzőm tanított, akivel létrehoztam a videóimat.

Jelenleg van egy új trénerem, akivel háromszor egy héten otthon edzek. Fekvőtámaszokat, guggolásokat, súlyzózást és lépcsőzést végzünk. Miután megszületett a gyermekem, vagy nemrég a könyvbemutatók idején nem figyeltem annyira az edzésre. De most újra fokozottan foglalkozom a testmozgással, kardiózom és a HIIT-et végzem, ami egy magas intenzitású intervallum edzés. Ezenkívül túrázom és kerékpározom hétvégenként”.

A napot smoothival indítom

“Mielőtt elkezdeném a napot, egy házi készítésű smoothie-t fogyasztok el, amelyben spenót, mandulatej, fél banán, fehérjepor, nyers kakaó és friss menta található”.

Ha kipróbálnád, válassz olyan fehérjeport, amely vitaminokkal dúsított! 

Tipp: Aby Diet Perfect Day Vanília ízű italpor

Fő a nyugalom: meditáció és szauna

“Nemrég vettünk részt egy meditációs tanfolyamon, otthon, az egész család. Nem meditálok ugyan rendszeresen, de nagyon érdekes volt megtapasztalni az előnyeit, megérteni idegtudományi szempontból is, hogy mi történik. Olyan, akár egy új eszköz, amely mindig a rendelkezésemre áll, ha szükségem van a lazításra. De a kedvenc rítusom az infravörös szaunám: 30 perc egy jó könyvvel, és egy teljesen új nő lép ki belőle”.

Fényvédelem mindenkor!

„30 éves korom óta használok fényvédőt, ezt nagyon fontosnak tartom. A Nap nagyon hamar károkat tud okozni, a fényvédő pedig kis helyen is elfér, így mindig van nálam. A tengerparton az egyik kezemben a napvédőt tartom, a másikban a kalapot és a napernyőt”.

Használj te is mindig fényvédőt vagy olyan alapozót, BB-krémet, amely UV-védelemmel rendelkezik!

Tipp: Malu Wilz Natural Beauty Day Cream SPF 10

A szépségre idő kell!

“A  jó dolgok időt vesznek igénybe. Én is próbálom összehangolni a szépségrituálékat az edzéseimmel. Például, ha tudom, hogy edzés után hajat kell mosnom, a nagyobb megterheléseket a végére hagyom. Sajnos a hajam már nem olyan dús, mint volt, a festés, színezés az évek során elvékonyította. Ha van rá időm, a szabad levegőn szárítom meg. És rájöttem, hogy ha egy laza kontyban alszom el, akkor a hajam puha marad és reggel szép hullámos lesz”.

http://en.vogue.fr/beauty-tips/insider-secrets/diaporama/cindy-crawfords-five-beauty-secrets-interview/30863

Kommentek

Szólj hozzá te is!