Főoldal / Tematikák / Egészség / Ezt hozza a Kutya éve a kínai horoszkóp szerint

Ezt hozza a Kutya éve a kínai horoszkóp szerint

2018. február 16-án a kínai horoszkóp szerint elkezdődik a Kutya éve. Izgalmas időszaknak ígérkezik!

horoszkóp

A Kutya a hűséget, a védelmet, a megbízhatóságot, kiszámíthatóságot szimbolizálja, a vele jelzett esztendő azonban igencsak mozgalmasnak ígérkezik. Nem szűkölködik eseményekben és forrongó átalakulásokban, de ezek a biztonság és béke érdekében történnek. Mindaz, amit az elmúlt időszakban útjára indítottunk, most érleli be gyümölcsét.

Anyagi megszilárdulás

A Kutya évében rendkívül fontossá válik a gyökerek megteremtése – sokan most kezdik el majd első otthonuk kialakítását, indítják el első megtakarításukat. A figyelem a stabilitásra irányul, és ennek elérésére lehetőségünk is adódik. Ha úgy éreztük eddig, hogy alig-alig mutatkozik eredménye az erőfeszítéseinknek, ez most megváltozik. Amit csak ezidáig tettünk annak érdekében, hogy biztonságra leljünk, most akár váratlanul is gyümölcsöt hoz.

Gyarapodás minden életterületen

Nem csupán anyagiak terén számíthatunk fejlődésre: szellemi és lelki síkon is a gyarapodás lesz jellemző. Érzelmeink kezelésében bölcsebbé válunk, beérnek a közelmúltban szerzett élettapasztalataink. Lényeglátásunk is élesedik, világosabban látjuk majd céljainkat, saját utunkat.

A jó cél sikert hoz

Az életmódváltásra kiváltképp kedvező a jelenlegi Kutya éve, amelynek energiája minden olyat támogat, amely az egészséget szolgálja. A dohányzásról való leszokás, a helyes étrend és rendszeres mozgás kialakítása, az egészségről való öngondoskodás ebben az időszakban kevesebb erőfeszítéssel érhető el és sikerre tarthat számot. Ugyanígy az olyan vállalkozások is gyümölcsözőek lesznek, amelyek a környezetvédelmet, szociális segítségnyújtást tűzik ki célul.

Te hogyan vigyázol az egészségedre? Nézz szét vitaminjaink között!

Szellemi ébredés

A Kutya évében az alapvető értékek oly módon válnak központivá, hogy ezek érdekében társadalmi konfliktusok, csoportos megmozdulások, küzdelmes viták útját kell járnunk. A tolerancia, a párbeszéd szerepe minden eddiginél fontosabb lesz, hogy elkerülhetők legyenek az éles konfliktusok. Az emberiségnek újra fel kell fedeznie a valódi értékeket, a szeretet és törődés jelentőségét, és a Kutya éve lesz az az időszak, amikor erre mód nyílik.

Változékonyság, szenvedélyek

A hullámvölgyeket sem nélkülözi az év, a magányérzés, a lehangoltság elő-elővehet bennünket, azonban ez is termékenynek bizonyul majd később. A szinglik jó eséllyel találnak párt a Kutya évében, amely szerelmi téren is a biztonság megteremtésének, a családalapításnak kedvez energiáival.

Így hozhatod ki a legtöbbet a Kutya évéből

A közösségek, barátságok szerepe központi jelentőségű ebben a konfliktusokkal terhelt időszakban. Minél több időt szánsz szeretteidre, minél inkább az emberi értékekre fókuszálsz, annál több pozitív eredményt könyvelhetsz majd el. A személyes találkozások, a törődés, a szeretet előtérbe helyezése a Kutya évében kamatostul térül meg. Hiába arathatjuk le korábbi munkáink gyümölcseit ebben az időszakban, érdemes a célokért továbbra is kitartóan küzdeni, hiszen az eredményességnek kiváltképp kedvező esztendőhöz van szerencsénk. Az együttműködés, a csapatmunka és a közösségek ereje is megsokszorozódik, aki képes közös célokért munkálkodni, sok-sok sikert könyvelhet majd el magának. A Kutya éve lehetőséget ad álmaink kiteljesedéséhez, éljünk vele!

Kommentek

Szólj hozzá te is!